Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI INTERES

Pogledajte redove ispred Cibone uoči utakmice s Partizanom

Cibona navijači
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/9
03.02.2014.
u 20:57

– Premda su mnogi rekli da je sada prilika da se na ulaznicama nešto zaradi, odlučio sam počastiti poklonike košarke ulaznicama od 10 kuna, a dobar dio ulaznica smo i podijelili – rekao je Domagoj Čavlović.

Sutra bi u 19 sati Draženov košarkaški hram mogao biti pun. Prvi put nakon dvije godine i finala domaćeg prvenstva između Cibone i Cedevite. Ovaj put mamac je veliki rival iz Srbije Partizan, inače šesterostruki prvak ABA lige, a privlačne su i dobre igre Cibone u posljednje vrijeme.

Prepoznavši trenutak, u klubu su odlučili nagraditi navijače, o čemu je v. d. direktora Domagoj Čavlović kazao:

– Premda su mnogi rekli da je sada prilika da se na ulaznicama nešto zaradi, odlučio sam počastiti poklonike košarke ulaznicama od 10 kuna, a dobar dio ulaznica smo i podijelili. Osim toga, nadam se i dolasku dijela Bad Blue Boysa da obnovimo suradnju.

Tu priču s Dinamovom navijačkom skupinom pokrenuo je Cibonin trener Slaven Rimac.

– Kao zagrebački dečko, znam neke od BBB-ovaca, no to su sve sada stariji članovi. Pričao sam s njima i neki će doći, a čujem da i mlađe navijačke skupine imaju takvu želju. Nadam se da neće biti incidenata.

Navijači su danas čekali u redu za ulaznice, a kako je to izgledalo – pogledajte u galeriji.

>> Rimac: Kontaktirao sam Bad Blue Boyse, treba nam njihova pomoć

Komentara 4

Avatar Point_of_view
Point_of_view
09:13 04.02.2014.

Dobar dio ulaznica smo i podijelili! Ma bravo! Dok klub grca u gubitcima a grad i svog proracuna ga mora dotirati, vi se ponasate totalno neodgovorno. Umjesto da upravo na ovakvim utakmicama zaradite nesto novaca, vi radite upravo suprotno. Interesira me dali bi to isto napravili da placate troskove Cibone iz svog dzepa.

Avatar comandante
comandante
10:20 04.02.2014.

Hahahahaha, Domagoj je odlučio hahahahaha, pa ti nemozes odluciti niti kada se svjetla pale u dvorani, gdje si poletio, hahahahahahaha

MO
mojazemlja
13:19 04.02.2014.

Sve će platiti(Grad,Bandić) tj. oni koje košarka ne zanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije