Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka se Inter

Bayern odlučio kupiti Perišića, ali ne po dogovorenoj cijeni

Ivan Perišić
Foto: DPA/Pixsell
1/3
09.04.2020.
u 13:48

Klubovi su još lani dogovorili odštetu u visini od 20 milijuna eura, ali Bayern je sada želi sniziti na 15

Puno se u posljednje vrijeme pričalo o sudbini Ivana Perišića (31). Prije nekoliko tjedana činilo se da će hrvatskoga reprezentativca Bayern vratiti Interu. No, iako je sve počelo od posudbe, prema posljednjim informacijama, sve bi se moglo završiti transferom.

U ovoj sezoni za Bayern je odigrao 22 utakmice, zabio je pet golova i namjestio ih još osam, a zbog toga je u milosti trenera Hansija Flicka.

Njemački mediji zato pišu kako je trener Bayerna zadovoljan njime, ali i činjenicom da može pokriti lijevu i desnu stranu, te da je timski igrač. Dao je tako pristanak da ga bavarski klub otkupi od Intera.

Klubovi su još lani dogovorili odštetu u visini od 20 milijuna eura, ali Bayern je sada želi sniziti na 15.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije