Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI GIGANT

AS slavi Modrića: Velikan Luka odbio je 200 milijuna te napravio ono što nisu mogli Ronaldo i Neymar

ESP, Primera Division, Real Madrid vs Getafe CF
Foto: EXPA/ Newspix/ Sportinfoto
1/8
06.09.2023.
u 12:55

Hrvatski kapetan odlučan je u namjeri da karijeru završi na Santiago Bernabeu

Legendarni španjolski nogometaš Sergio Ramos odlučio je završiti karijeru u Sevilli i vratio se nakon angažmana u PSG-u, iako to nekim navijačima nije dobro sjelo. Saudijski prvak Al Ittihad nudio mu je 15 puta veću plaću nego što je ima u Sevilli, ali ih je odbio i vratio se na Sanchez Pizjuan. 

Povodom toga madridski list AS podsjetio je na one nogometaše koji su odoljeli zovu arapskih milijuna, a prvi među njima svakako je naš kapetan Luka Modrić. 

VEZANI ČLANCI:

- Koliko god moćni i dalekosežni bili saudijski pipci, njima su se othrvali drugi slavni nogometaši. PSG je prihvatio odštetu od 300 milijuna eura za Mbappea, ali je on odbio 200 milijuna eura godišnje i to bez zarade od prava na imidž. Leo Messi je ne samo odbio saudijske milijune, nego je umjesto tamo u Ameriku povukao i Sergija Busquetsa te Jordija Albu. No, ne zaboravimo da je Luka Modrić prvi od velikana koji je ovog ljeta Saudijcima rekao - ne. Napravio je to iako je na pragu 38. godine, a oni su mu nudili 200 milijuna eura za tri godine. Umjesto toga odabrao je manje od trećine tog iznosa u Realu te sjedenje na klupi u Madridu - pišu Španjolci. 

Osim Saudijaca, Modriću su lukszune ugovore nudili iz Katara i SAD-a, ali Luka je ostao vjeran kraljevskom klubu. 

Komentara 5

CA
cane69
18:25 06.09.2023.

Luki je cilj i zadnji izazov EP.Nakon toga zasluzena mirovina .Nek nam je ziv i zdrav nas Luka

MA
marinerocro
14:40 06.09.2023.

Hrvatska će slaviti Modrića dok je živ i još dugo nakon toga i da više nikada ne zaigra, jer takav igrač, domoljub. ljudina se rijetko rađa

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
11:43 07.09.2023.

Stime se pokazao kao veliki covjek. Jeste da je zaradio dosta u svojoj karieri, al da ga bolest pohlebe nije copila je rijetka stvar u danasnje doba gdje mnogi misle da je u soldima sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije