Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLCI ZALUĐENI LUKOM

AS: Modrić je bolji od Xavija i Inieste, evo do kada će igrati nogomet

Soccer 2022: Real Madrid vs Juventus JULY 30
Charles Baus
23.08.2022.
u 17:22

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić planira još neko vrijeme igrati u Realu, saznaju Španjolci.

Gotovo svaki dan u nekim španjolskim tiskovinama osvane pohvala za Luku Modrića, madridski AS uputio je nove komplimente za hrvatskog čarobnjaka. 

Unatoč tome što uskoro navršava 37 godina, kapetan 'vatrenih' igra na vrhunskoj razini i Real će biti natjeran da produlji ugovor za još koju sezonu. 

- Iniesta je s 34 godine otišao u Japan, a Xavi je s 35 igrao u arapskom svijetu. Nitko ne traje na ovoj razini toliko dugo kao hrvatski veznjak.  Bit će vođa Hrvatske u Kataru i njen kapetan. To će biti još jedna potvrda njegove veličine, iako su u Realu malo zabrinuti kako će njegovo tijelo reagirati nakon napora u studenome i prosincu, kada se održava Svjetsko prvenstvo - sipaju komplimente Španjolci te otkrivaju tko je zaslužan za Lukinu dugovječnost.

- Mislim da mogu igrati do 40. godine. Znam da sam u najvećem klubu na svijetu, moram ići malo po malo i uživati - navodno je Modrić rekao ljudima iz Real Madrida, a AS je to ekskluzivno saznao.

- Ključni čovjek u ovoj fazi Modrićeve karijere je Vlatko Vučetić, profesor na zagrebačkom Kineziološkom fakultetu. On se još od Svjetskog prvenstva u Rusiji brine o Modrićevoj prehrani i fizičkoj pripremi. Rezultati suradnje njega i genija su nevjerojatni - 

>> Pogledajte: Nevjerojatni Luka Modrić srušio rekord Christiana Ronalda

Komentara 2

DU
Deleted user
18:52 23.08.2022.

Luki svaka čast! Kad je bio u Dinamu već je bio najbolji veznjak na svijetu! No dok slijepci progledaju treba 2, 3, 5 ili više godina!

CA
Cambridge
20:41 23.08.2022.

Hajduk se prevario (kao u vise navrata), ali ne i Maminjo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije