Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO OKUPLJANJE

Sergio Ramos ugostio i počastio 'brata' Modrića u svom domu

Instagram screenshot
23.08.2022.
u 14:55

Objavu je komentirao još jedan bivši Realovac - Brazilac Marcelo. Objava je zasad skupila preko 850 tisuća lajkova, a podijelili su ju i Modrić i Navas na svojim profilima.

Nogometaši francuskog prvaka Paris Saint-Germaina u trećem su kolu Francuskog nogometnog prvenstva demolirali Lille na gostovanju 1:7. Strijelac najbržeg pogotka u povijesti prvenstva bio je Mbappe u 8. sekundi susreta. Mbappe je zabio još dva gola, Neymar također, a po jedan su upisali Messi i Hakimi. Za domaćina je jedini strijelac bio Bamba.

Do 81. minute u dvoboju je nastupio stoper Sergio Ramos, dok vratar Keylor Navas nije bio u zapisniku za ovaj susret. Upravo njih dvojica, bivši igrači Real Madrida objavili su na društvenim mrežama fotografije s obiteljskog druženja s kapetanom hrvatske reprezentacije Lukom Modrićem.

Ramos je na svom Instagramu objavio fotografiju njih trojice zagrljenih u njegovom domu i uz to fotografije s njihovim suprugama. Uz fotografiju na kojoj su njih trojica Ramos je napisao:

- Braća kod kuće! Obitelj

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)

Objavu je komentirao još jedan bivši Realovac - Brazilac Marcelo. Objava je zasad skupila preko milijun i 500 tisuća lajkova, a podijelili su ju i Modrić i Navas na svojim profilima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije