Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUTITI CONTE:

Kakav je to kalendar, četiri mjeseca nemamo nijedne utakmice!

Antonio Conte
Goran Stanzl/PIXSELL
17.11.2015.
u 19:48

Prema Fifinom kalendaru idući termin za reprezentativne akcije je između 21. i 29. ožujka iduće godine.

Izbornik talijanske nogometne reprezentacije Antonio Conte ljut je zbog čak četiri mjeseca pauze koji slijede nacionalnim vrstama.

"Reprezentacijama slijedi četiri mjeseca pauze što je katastrofa. Ljuti me takav kalendar. Teško je s takvom pauzom zadržati kontinuitet ili graditi stil igre," kazao je talijanski strateg.

Italija je izborila plasman na Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj, no Cote žali što neće imati više vremena za uigravanje Azzurra. Prema Fifinom kalendaru idući termin za reprezentativne akcije je između 21. i 29. ožujka iduće godine.

"U ovom trenutku je nekoliko reprezentacija ispred nas. No uvjeren sam kako možemo svima izazvati velike probleme. Dečki su pohvatali moje zamisli i tek sada počinjemo izgledati kako želim," rekao je Conte otkrivši i svoja očekivanja za EURO.

"Polufinale bi bilo odličan rezultat," poručio je talijanski strateg.

>> Antonio Conte može pretvoriti reprezentaciju iz žabe u princa

Komentara 3

Avatar strazar
strazar
22:34 17.11.2015.

jesu vrste ili reprezentacije?

Avatar strazar
strazar
22:34 17.11.2015.

jesu vrste ili reprezentacije?

MA
Maxi73
02:02 18.11.2015.

Pa kada bi on to igrao? Za bozic? Ovako je do sada uvijek bilo sa rasporedom i nije nista novo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije