Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIBONA - CEDEVITA

Ante Nazor: Dogovor je da do kraja sezone nećemo o novcu

Ante Nazor
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
15.04.2018.
u 08:00

– Premda nama ova utakmica rezultatski nije o glavu, ipak je tu riječ o gradskom rivalstvu i mi sigurno nećemo skinuti gaće. Bez obzira na to što su oni zdraviji i kvalitetniji, što su favoriti na papiru, nećemo se predati.

U nedjelju u Draženovu domu (17.05) Cibona i Cedevita igraju utakmicu domaće HT Premijer lige, a glede kadrovske situacije, to bi mogao biti neravnopravan dvoboj. Osim što je Cedevita na papiru triput skuplja momčad, Cibonu je pogodila i serija ozljeda.

– Naš drugi centar Geramipoor ima frakturu stopala, Tomas rupturu lista, Bilinovca muči i distorzija gležnja, a ozlijeđen je i Bošnjak koji je jedini na granici da se vrati za ovu utakmicu – objasnio je Cibonin trener Ante Nazor na kojeg se nadovezao stožerni igrač momčadi Luka Žorić:

– Premda nama ova utakmica rezultatski nije o glavu, ipak je tu riječ o gradskom rivalstvu i mi sigurno nećemo skinuti gaće. Bez obzira na to što su oni zdraviji i kvalitetniji, što su favoriti na papiru, nećemo se predati. Uostalom, nitko od nas ne očekuje da im možemo parirati pa bismo to mogli možda psihološki iskoristiti.

S obzirom na to da je cibos s daleko najvećom minutažom, kako Žorić podnosi to što mora igrati i one utakmice u kojima je Cibona apsolutni favorit?

– Meni nikad nije bilo ispod časti doći u goste Alkaru ili sličnim momčadima. Ne daj Bože da ja u takvim utakmicama nešto kalkuliram. Štoviše, trudim se motivirati kao da igram protiv Cedevite i Partizana. Tijekom ove sezone možda sam jednom ili dvaput rekao treneru da me izvadi. Više je puta bilo da je on mene htio odmoriti.

Tu je uskočio trener Nazor:

– Kad netko ima entuzijazma, taj onda i ne osjeća umor.

A Žora je očito u fazi karijere u kojoj je “radost loptanja među obručima” ispred zarade.

– Ja sada igram košarku samo zato što to volim, što u tome guštam i tako će biti sve dok budem osjećao tu strast.

S obzirom na izvjesne financijske poteškoće kluba, i Nazor je jedan od tih entuzijasta.

– U klubu smo odlučili da o proračunu i novcu nećemo razgovarati do kraja sezone i da ćemo nastojati otići što je dalje moguće. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
09:55 15.04.2018.

Svaka čast dečki !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije