Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik potvrdio

Skandal u Srbiji: Zvezda večeras neće istrčati na parket u finalu ABA lige!

14.04.2018.
u 13:21

- Jučer smo vidjeli neviđenu krađu Crvene zvezde, to je bila prava pljačka, kaže Čović

U finalu regionalne košarkaške Lige Budućnost protiv Crvene zvezde vodi 2:1 i večeras ima meč-loptu - pred svojim navijačima mogla bi doći do pobjedonosnog boda koji bi značio osvajanje ABA lige.

Međutim, kako sada stvari stoje, za to se možda neće trebati ni boriti jer su iz Crvene zvezde najavili da oni večeras neće istrčati na parket! Naime, nezadovoljni su suđenjem u prošloj utakmici i zaista su blizu donošenja takve odluke.

-  Gotovo sigurno nećemo večeras izaći na parket u "Morači" zbog toga što ne želimo ukras ljudima bolesnog uma koji su spremni na svakakve spletke. Sve je već viđeno u petak. Nema svrhe igrati, mi se osjećamo kao pobjednici jer mi to i jesmo, rekao je prvi čovjek Zvezde Nebojša Čović pa dodao:

- Jučer smo vidjeli neviđenu krađu Crvene zvezde, to je bila prava pljačka. Prve dvije četvrtine sve je bilo normalno, a onda dolazi do velike promjene. Što se dogodilo u poluvremenu? Sigurno je bilo prijetnji i pritisaka, uvjeren je Čović.

Srbijanski mediji pišu da je na pomolu zaista veliki skandal i da Zvezda neće igrati večeras, ali kako je do utakmice (21 sat) ostalo još vremena, moguće je da čelnici Zvezde promijene odluku.

Komentara 23

NO
Nordovest
16:05 14.04.2018.

Isti Hajduk, čim gube svi su drugi jkrivi.

MN
Mamuti na plaži
13:57 14.04.2018.

pa ne trebaju istrčati, utakmicu registrirati kao pobjedu domačina...I sljedeče godine nema sudjelovanja u ABA ligi... pritisak je to što prijete da neče istrčati a ne kao loše suđenje..Budučnost je bolja ekipa... u biti...šta trošiti riječi..srpska posla

Avatar rubinet
rubinet
14:26 14.04.2018.

hrvatski klubovi trebaju bojkotirati tu velikosrbijansku ligu ..dabogda se raspala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije