Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
idemoooo Ivo

Ančić: Povijest se ponavlja, vjerujem da će Karlović dobiti kao i ja 2005.!

Karlović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
27.11.2016.
u 19:21

- To je tenis, imaš 2:0 u setovima, ali dok loptica ne padne dva puta na kraju, meč nije gotov. Marin je igrao dobro, kasnije je dao šansu Del Potru, on ju je iskoristio i dobio meč

Marin Čilić imao je priliku donijeti Hrvatskoj bod koji bi nam osigurao drugi naslov u Davisovu kupu, ali je nakon velikog preokreta slavio Del Potro s 3:2 u setovima. Mario Ančić bio je tužan, ali i dalje uvjeren da idemo do naslova.

- To je tenis, imaš 2:0 u setovima, ali dok loptica ne padne dva puta na kraju, meč nije gotov. Marin je igrao dobro, kasnije je dao šansu Del Potru, on ju je iskoristio i dobio meč, kazao je Ančić.

Kad je Hrvatska 2005. godine osvojila ovo natjecanje, svi su očekivali da će nam bod donijeti Ljubičić, ali je izgubio od Hrbatyja pa je sve palo Ančiću na leđa.

- Ja se nadam da će ishod biti isti kao i tada. Vidio sam da je Karlović u svlačionici, da se koncentrira i to je dobro. Ovo je ili-ili, i dalje tvrdim da smo bolji, i dalje je sve u našim rukama. Karloviću treba podrška, svi ćemo navijat, derati se... Mislim da se ponavlja Bratislava, nadam se s isitim ishodom,

Čilić je tri puta ove godine vodio 2:0 pa izgubio.

- Ovo je finale, pritisak je ogroman, nije lako završiti posao. Otvorila se šansa Del Potru, vjerovao sam da će se okrenuti u našu koristi, ali, nažalost, nije. Idemo navijati dalje, zaključio je Ančić.

Komentara 3

DU
Deleted user
19:49 27.11.2016.

Nece biti lako Karlovicu; Delbonis je u sjajnoj formi! Ivo, daj sve od sebe! Ajmoooo Hrvatska po posljednji bod! SRETNOOOOO!

PI
pinkec
20:51 27.11.2016.

Idemo Ivooooo!

Avatar cera
cera
19:27 27.11.2016.

3:2 argentina prihvatam sve obklade!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije