Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER KRALJEVA

Ancelotti se izjasnio kakva je Modrićeva budućnost u Realu. Evo što čeka kapetana vatrenih

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
Isabel Infantes/REUTERS
02.01.2024.
u 14:21

Španjolski mediji često pišu o tome kako će Modrić na ljeto otići iz Reala te preseliti u Saudijsku Arabiju

Trener madridskog Reala Carlo Ancelotti održao je prvu konferenciju za novinare ove godine. Razlog druženja s medijima jest sutrašnja prvenstvena utakmica Reala i Mallorce, ali nije bilo mnogo govora o tome. Novinare je zanimala kadrovska križaljka i hoće li biti novih pojačanja, a govorio je i o Luki Modriću

GALERIJA Luka Modrić nakon Eura odlazi iz reprezentacije 

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
1/7

– Nećemo kupovati obrambenog igrača. Imamo Nacha i Rüdigera. Tchouameni i Carvajal također mogu igrati kao centralni braniči. Ponavljam, zbog učestalih špekulacija, nećemo kupiti nijednog braniča u siječnju – rekao je Ancelotti. 

– Cijeli svijet zna da sam pregovarao s nogometnim savezom Brazila oko preuzimanja njihove reprezentacije. Ponosan sam što su me htjeli, ali činjenica je da sam ih držao na stand-byu čekajući da mi Real ponudi produljenje ugovora. Hvala Brazilcima na razumijevanju jer čim je došla Realova ponuda, prihvatio sam je. Ponosan sam i što je Real htio da potpišem nastavak suradnje puno prije isteka mog prijašnjeg ugovora, koji je završavao na ljeto – kazao je talijanski trener. 

VEZANI ČLANCI:

– Modrić, kao i Kroos i Nacho, kojima ugovori također završavaju za šest mjeseci, sam odlučuje što će napraviti. Njihova budućnost u njihovim je rukama – očitovao se strateg kraljevskog kluba koji je odbio odgovoriti na pitanje dolazi li Mbappé na ljeto na Santiago Bernabeu. 

Komentara 2

KA
karijes
14:36 02.01.2024.

Luka naš ponos što god učini ima podršku i veliku zahvalnost Hrvata koji se tako osjećaju.

KU
Kujttim
14:31 02.01.2024.

Modrić, ako želi, može još 1 godinu produžiti ugovor s Realom. No onda je sasvim izvjesno da neće igrati više od 10 do 15 minuta u prosjeku po utakmici. Onih utakmica koje će startati u u prvih 11 neće biti više od 7 do 8.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije