Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spremni za medalju

Aco Petrović: Zadovoljan sam, u solidnom stanju idemo u Istanbul

Aco Petrović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
07.09.2017.
u 15:41

- Bojao sam se ulazaka Šarića i Bogdanovića, ali da danas nisu igrali, bila bi to preduga pauza.

Hrvatska košarkaška reprezentacija nije imala nikakvih problema u zadnjem kolu skupine C Eurobasketa, pobijedila je Češku sa 107:69. Bio je to samo jedan trening za naše koji su drugi u skupini.

- Dobili smo sve utakmice koje smo trebali dobiti. Pokazali smo protiv Španjolske da možemo igrati za medalju. Treba vidjeti koga će nam utakmica Latvija - Turska donijeti za protivnika, Rusiju ili Tursku. To su dva dijametralno suprotna sistema, jedan ruski organizirani, i ovaj turski koji je igra protiv streetballa. Sretan sam što smo izbjegli Latviju, rekao je izbornik Petrović pa dodao:

- Zadovoljan sam. U solidnom stanju idemo u Istanbul.

Danas je započeo utakmicu s Buvom, Ramljakom, Krušlinom..., ali kasnije je ubacio i naše najbolje igrače.

- Bojao sam se ulazaka Šarića i Bogdanovića, ali da danas nisu igrali, bila bi to preduga pauza.

Komentara 3

Avatar Diavolo
Diavolo
17:15 07.09.2017.

Najdraža reprezentcija , bez uvrede ikome... Košarkaška

Avatar comandante
comandante
17:40 07.09.2017.

Sve je ostalo isto.. puno prica - malo radi.. nemamo igru i ovisimo o dvojici igraca i suterskom danu... mozemo od svakoga izgubiti ali i dobiti, time-outovi su komedija.. npr kada pita Bogdanovica hoce li igrati i kada!!!! Strasno

ČI
čikaga
19:04 07.09.2017.

Molim vas dajte CVIKA za komentatora, pa će nam pojesti živce sa svojim aaaaaaaaaa, da ne upotrijeb8m neku drugu riječ. G. Vela dajte upozorite dotičnog ili ga maknite s mjesta komentatora, a pogotovo kad mu se prikrpi i Vanjak. Užas i katastr9fa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije