Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šou u zračnoj luci

Aco Petrović radio sklekove na traci za prtljagu

\'22.02.2011., Kosarkaski centar Drazen Petrovic, Savska 30, Zagreb - Eurokup, skupina I, 5. kolo 2. kruga, Cedevita - Hemofarm. Aleksandar Aco Petrovic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
31.03.2011.
u 18:50

Na povratku iz Španjolske bilo je vrlo veselo. Svjedoci su nam prepričali kako je predsjednik kluba Mladen Veber glumio stjuardesu i točio piće.

Košarkaši Cedevite u Madridu su imali potporu 40-ak navijača, mahom članova uprave kluba i vodećih ljudi Atlantica. A na povratku je bilo vrlo veselo.

Svjedoci su nam prepričali kako je predsjednik kluba Mladen Veber glumio stjuardesu i točio piće, a Aco Petrović u zračnoj je luci radio sklekove na pokretnoj traci za prtljagu!

Kroničari su se odmah prisjetili da je na isti način slavio Ciboninu pobjedu nad Partizanom u Beogradu 1997. godine.

Ključne riječi

Komentara 1

HI
higuita
19:37 31.03.2011.

svaka čast aci dokazao si koje najbolji hrvatski trener svaka tvoja reakcija s klupe koliko si bio strastven igrać a i sad trener,za kraj ,pa ti si taj igrać koji je košarku napravio atraktivnijom svojim poznatim i orginalnim proslavama svakog zabijenog koša kapacitet si za najbolje momćadi europe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije