Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatska košarka

Aco Petrović pronašao novog suradnika na Twitteru? 'Imamo sastanak kada se vratim s turneje'

Zagreb: HKS-ov sportski direktor Aleksanadar Petrović još nije pronašao novog izbornika
Lovro Domitrovic/PIXSELL
30.09.2022.
u 12:56

Petrović je dao time-out do 10. listopada u pronalasku trenera, ukoliko ga ne i dalje ne pronađe, postoji mogućnost kako će privremeno preuzeti funkciju izbornika.

Novi sportski direktor HKS-a Aleksandar Petrović ljubitelj je društvene mreže Twitter gdje je tijekom Eurobasketa iznosio svoje dojmove i stavove. 

Aco je u potrazi za novim košarkašim izbornikom nakon što je Damir Mulaomerović podnio ostavku, odbila su ga četiri imena, o čemu je pričao za Večernji podcast

Još prije je spominjao kako na Twitter zajednici ima nekoliko ljudi koje voli pratiti, jedan od tih je košarkaški fanatik Miroslav Nađ

Aco je i sam priznao kako ga intrigira njegovo promišljanje, što je objavio i na svom profilu. 

- Jedan tviteraš me jako intrigira s obzirom na stavove koje ima recimo o omladinskoj košarci. Radi se o Miri Nađu s kojim imam dogovoren sastanak kada se vratim s turneje. Zajedno smo sigurno pametniji - smatra Aco. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije