Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽENA ROBA NA OTOKU

Abramovič nudi 23 milijuna eura za Modrića

Luka Modrić
Reuters
11.05.2010.
u 11:21

Tek što su se smirile špekulacije o odlasku Luke Modrića iz Tottenhama u Manchester United, u klub je stigla još jedna zvučna vijest.

Ruski milijarder navodno je čelnicima Tottenhama poslao ponudu od 23 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca. Luka je u vrlo kratkom roku postao najtraženija igrač na Otoku. Chelsea ovoga ljeta, prema pisanju engleskih medija, priprema veliku rekonstrukciju momčadi, a Modrić bi se savršeno uklopio u novu momčad. Sve je izvjesnije da će veznjak Spursa ostati tek pusta želja Alexa Fergusona koji bi ga također rado vidio u svom veznom redu. Jer, Luki se navodno ne odlazi iz Londona, a Chelseina majica jamčila bi mu veliki iskorak u karijeri i mogućnost da osvoji i Ligu prvaka.

Odigrao 25 utakmica

Tu razinu s Tottenhamom samo može sanjati. U spomenuti transfer bio bi uključen i Joe Cole koji nije pristao na smanjenje ugovora i na Stamford Bridgeu žele ga se riješiti. Portugalski veznjak Deco također bi mogao otvoriti mjesto više u veznom redu. Iza Luke je sjajna sezona i potvrda da je zaista igrač za najveće svjetske klubove, unatoč tome što je zbog puknuća noge pauzirao gotovo četiri mjeseca. U netom završenoj sezoni odigrao je 25 utakmica i postigao tri pogotka te tri asistencije. Luka je već prerastao okvire White Hart Lanea i bit će mu teško odbiti ponude engleskih velikana. Chelsein trener Carlo Ancelotti navodno je od Abramoviča dobio dozvolu da kupi igrača vrijednog 70 milijuna funti, poput Fernanda Torresa, ali talijanski menadžer želio bi osvježiti veznu liniju. Modrića smatra idealnim rješenjem jer je bio jedan od ključnih igrača Spursa u povijesnom ulasku u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Osovina momčadi


Zajedno s Ballackom i Lampardom Modrić bi činio osovinu nove Ancelottijeve momčadi.

No, prije nekoliko dana Tottenham je objavio da će naš reprezentativac sa Spursima potpisati novi, bolji ugovor koji bi ga na White Hart Laneu trebao zadržati do 2015. godine.

Komentara 5

FR
FrancPrešern
14:56 11.05.2010.

Abramovič nudi 23 milijuna eura za Modrića jer uz sve vedete i reprezentativce želi u ekipi bar jednog jadnika koji nije uspio dospjeti do World Cupa 2010...

JA
jadre
15:17 11.05.2010.

...gorostasu franjo Prešeratorski...malo si se prešo...Luka ti nije zemljak-Luka ti je Hrvat

JA
jadre
15:43 11.05.2010.

pancirke ....jeftini Janezi navalte... No, daleko od službenih terena stanje je ipak zabrinjavajuće i poziva na oprez. U toj se zemlji dnevno dogodi oko 50 ubojstava. Horst R. Schmidt, njemački savjetnik organizatora SP-a, kaže: \"Kada se svaki mjesec vidi tai ta statistika onda se dobiva dojam da je kriminal posvuda raširen i da je vrlo opasno putovati u tu zemlju. Ta slika se mora ispraviti.\" To potvrđuje i Wolfgang Jakob. Počasni konzul njemačke savezne pokrajine Hamburg već deset godina živi u Južnoafričkoj Republici. On priznaje da ta zemlja ima velikih problema sa suzbijanjem kriminala, no smatra da se mora uzeti u obzir stanje na terenu: \"Ovdje žive zajedno krajnje siromašni i vrlo bogati i time je naravno i kriminal prisutniji.\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije