Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽENA ROBA NA OTOKU
Povratak na članak

Abramovič nudi 23 milijuna eura za Modrića

Tek što su se smirile špekulacije o odlasku Luke Modrića iz Tottenhama u Manchester United, u klub je stigla još jedna zvučna vijest.

Komentari 5

FR
FrancPrešern
14:56 11.05.2010.

Abramovič nudi 23 milijuna eura za Modrića jer uz sve vedete i reprezentativce želi u ekipi bar jednog jadnika koji nije uspio dospjeti do World Cupa 2010...

VL
JA
jadre
15:17 11.05.2010.

...gorostasu franjo Prešeratorski...malo si se prešo...Luka ti nije zemljak-Luka ti je Hrvat

VL
JA
jadre
15:43 11.05.2010.

pancirke ....jeftini Janezi navalte... No, daleko od službenih terena stanje je ipak zabrinjavajuće i poziva na oprez. U toj se zemlji dnevno dogodi oko 50 ubojstava. Horst R. Schmidt, njemački savjetnik organizatora SP-a, kaže: \"Kada se svaki mjesec vidi tai ta statistika onda se dobiva dojam da je kriminal posvuda raširen i da je vrlo opasno putovati u tu zemlju. Ta slika se mora ispraviti.\" To potvrđuje i Wolfgang Jakob. Počasni konzul njemačke savezne pokrajine Hamburg već deset godina živi u Južnoafričkoj Republici. On priznaje da ta zemlja ima velikih problema sa suzbijanjem kriminala, no smatra da se mora uzeti u obzir stanje na terenu: \"Ovdje žive zajedno krajnje siromašni i vrlo bogati i time je naravno i kriminal prisutniji.\"

VL
II
izvor istine
19:25 11.05.2010.

da,bas sam prije 2 dana procitao u francuskim novinama da celzi odustaje od pjanica kojeg lyon ne zeli pustiti da ide ispod 25 miliona eura pa se sad celzi okrece modricu

VL
HR
hrvatin
05:21 14.05.2010.

E nisu ni abramovicu sve koze na broju ako toliko placa za igraca koji je promasio tri jedanaesterca kljucna za reprezentaciju,koji je dao tri gola za Tottenham u godinu dana i igracu kojem je vjetar slomio nogu.Ovakvih ima kao korova na svjetskom trzistu.Niko Kranjcar je profesor nogometa za njega.Inace nemam nista protiv Luke kao covjeka,naprotiv.Abramovic ocito ima love za bacanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.