Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostvarite uštedu

Najkvalitetnija tehnologija je za pretplatnike još povoljnija

Sancta Domenica
Foto: Sancta Domenica
1/6
23.03.2010.
u 16:13

Popust za pretplatnike od 4 do 8 % na cjelokupan asortiman tvrtke Sancta Domenica

Najbolji brandovi za tehnologiju – Sony i Samsung od sada su još povoljniji za pretplatnike Večernjeg lista. U suradnji s tvrtkom Sancta Domenica samo za pretplatnike osiguran je popust od 4 do 8 % na cjelokupan asortiman tvrtke Sancta Domenica. Popust je moguće ostvariti u dolje navedenim prodajnim mjestima uz predočenje kartice kluba pretplatnika Moj Večernji. Popust od 4% je za plaćanje kreditnim karticama dok je 8% popust za gotovinsko plaćanje.

Za sve dodatne informacije o ovom popustu slobodno nas kontaktirajte na naš besplatan broj 0800 300 909 ili na e-mail mojvecernji@vecernji.net.

Sancta Domenica d.o.o. ovlašteni je uvoznik Sonyja za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Tvrtka posluje od 2000. godine i od tada svake godine bilježi rast kako u veleprodaji tako i u maloprodaji. Tržištu nudimo kompletan asortiman vodećeg svjetskog proizvođača zabavne tehnologije kroz lanac specijaliziranih Sony Center trgovina. U našoj ponudi je također i asortiman Samsung proizvoda vrhunske kvalitete. Posjetite nas u najbližem Sancta Domenica centru i kao pretplatnik ostvarite vrijedan popust 4-8%:

Sony Center Sveta Nedelja
Dr.Franje Tuđmana 69
tel: 01 3369 550 / 3369 553
fax: 01 3369 556
info@sonycenter.com.hr

Sony Center  Zagreb
Maksimirska 100
tel: 01 2337 222
fax: 01 2302 685
zagreb@sonycenter.com.hr

Sony Center Zagreb, Dubrava
Garden Mall shopping centar
Oporovečka 14
tel: 01 2851 711
GardenMall@sonycenter.com.hr
 

Sony Center Zaprešić
West Gate shopping centar
Zaprešićka 2
tel: 01 3693 144
WestGate@sonycenter.com.hr

Sony Center Sesvete
Slavonska avenija bb
tel: 01 2040 255
fax: 01 2040 275
info2@sonycenter.com.hr

Sony Center Dubrovnik
Andrije Hebranga 6
tel: 020 421 990
fax:020 421 991
dubrovnik@sonycenter.com.hr


Samsung Brand Store West Gate

Zaprešićka 2, 10290, Zaprešić
tel: 01 3693 145
SamsungWestGate@sancta-domenica.hr

Samsung Sesvete
Slavonska avenija bb
tel: 01 2040 255
fax: 01 2040 275
info2@sonycenter.com.hr

 

SONY

Da li u domu, u pokretu ili na poslu, Sony proizvodi su glasoviti po svojoj kvaliteti i dizajnu. Od izuma Walkman Personal Stereo do trenutačnog razvoja nove generacije digitalnih tehnologija, Sony ime je sinonim za inovaciju u audio-vizualnoj komunikaciji.

Sancta Domenica d.o.o. još od 2000. godine pruža potpuno zadovoljstvo nabave i kupnje Sony proizvoda. U vrhunski uređenim prodajnim Sony centrima razgledajte, probajte i kupite najnovija dostignuća iz tvornica vodećeg svjetskog proizvođača zabavne tehnologije: LCD Bravia televizore, kućna kina, digitalne fotoaparate i kamkordere, dodatnu opremu, GSM uređaje, autoakustiku, Walkmane, Playstation, medije i baterije...

Zašto Sony kupiti u Sony Centru?

Zato što u Hrvatskoj jedino tu možete kupiti određene ekskluzivne proizvode, jer u svakom trenutku traje akcijska ponuda artikala po najpovoljnijim cijenama, jer konstantno radimo na unaprijeđenju naših usluga i edukaciji prodajnog osoblja. Naši centri u Svetoj Nedelji, Sesvetama, Zagrebu, Zaprešiću i Dubrovniku svakom kupcu nude izrazito ugodnu kupnju, ležernu i zabavnu atmosferu, kako i priliči trgovini koja ima cilj život učiniti ljepšim i veselijim, a kupovinu laganom i opuštajućom. U planu je otvorenje i Sony Centera u Splitu, Rijeci i Areni Centar Zagreb.

Želite li kupovati online, naš Sony Web Shop izrazito lijepog i jednostavnog dizajna omogućuje korisniku brzi pregled svih proizvoda s tehničkim specifikacijama, slikama i ostalim potrebnim informacijama.

Igračke za velike, za njihovu djecu, za sve! Više Sonyja za Vaš novac. Kliknite na www.sancta-domenica.hr

SAMSUNG

 Sancta Domenica, prodavač Samsungovih prozivoda, ponudila je hrvatskim potrošačima novo iskustvo kupovanja Samsungovih proizvoda

Samsung brend nudi dugoročna rješenja potrošačima i široki spektar proizvoda potrošačke elektronike, što je dovelo do ideje otvaranja prvog „Samsung Brand Store“ u Hrvatskoj u West Gate Shopping Cityju. U dućanu je izložen širok portfelj Samsungovih proizvoda, čiji je cilj na jednom mjestu odgovoriti na sve potrebe i zahtjeve potrošača. Koncept „Samsung Brand Store“ je još jedan način na koji Samsung svim svojim kupcima pruža besprijekorno iskustvo te im omogućuje da uđu u 'plavi' svijet i otkriju povezivost između Samsungovih proizvoda i na tehnološkoj i na emocionalnoj razini, budući da Samsungovi proizvodi omogućuju dijeljenje osobnih iskustava i izražavanje osobnog stila.

Uz Samsung Brand Store West Gate pretplatnici Večernjeg lista imaju mogućnost razgledati i kupiti sve Samsungove proizvode i u velikom Samsung centru u Sesvetama (u istoj zgradi gdje je i Sony Center) – od televizora i kućnih kina do mobilnih telefona, od monitora i printera do perilica rublja, kuhinjske opreme i usisivača.

Također, prvi smo prepoznali potrebe za online kupnjom te 2009. godine pokrenuli Samsung Web Shop koji je nadogradnja na našu dugogodišnju distribuciju ovog svjetskog tehnološkog branda. Na njemu možete pronaći kompletnu ponudu Samsung proizvoda dostupnih za hrvatsko tržište sa svim tehničkim specifikacijama i slikom. Posebnu pozornost usmjerili smo stvaranju što lakšeg preglednika po kategorijama tako da Vam maksimalno olakšamo pretraživanje.

Kliknite na www.samsungcenter.net

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije