Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za sve ljubitelje

Nautica - vodeća nautička publikacija 30% povoljnija

Nautica
Foto: Nautica
1/5
02.07.2010.
u 15:56

Pretplatnike očekuje od sada i 30% popusta na pretplatu na časopis Nautica.

Pretplatite se na časopis Nautica uz popust od 30% za pretplatnike Večernjeg lista

Revija Nautica vodeća je nautička publikacija u Hrvatskoj i širem regionalnom području koja  je iscrpan izvor raznolikih informacija  i najkvalitetniji medijski izlog svega u vezi s plovilima i nautičkom opremom, a ujedno i strateški marketinški partner afirmiranih nautičkih imena i kvalitetan oslonac onih koji to žele postati. Za pretplatnike Večernjeg lista osiguran je vrijedan popust na godišnju i polugodišnju pretplatu do 30%. 

Godišnja pretplata:

  • Redovna cijena godišnje pretplate (12 brojeva) = 299,00 kn
  • Posebna cijena s popustom za pretplatnike = 210,00 kn

Polugodišnja pretplata:

  • Redovna cijena polugodišnje pretplate (6 brojeva) = 169,00 kn
  • Posebna cijena s popustom za pretplatnike = 119,00 kn

Uz novosti na području brodogradnje i prodaje luksuznih plovila i opreme, čitateljima u svakom broju predstavljamo i banke, leasing kuće, osiguranja te  zastupnike raznih brandova parfema, dizajnerske odjeće, namještaja, hotele 5*, vrhunske restorane u već dobro poznatom prilogu „Limitless Luxury“ koji je ujedno i mjesto prezentacije proizvoda iz svijeta visoke mode, ekskluzivnog nakita, skupocjenih satova, vrhunskog primjenjenog dizajna i svega onog što nosi predznak "luxury".

Za sve dodatne informacije o ovom popustu i pretplati na časopis Nautica slobodno nas nazovite na besplatan broj pozivnog centra pretplate Večernjeg lista 0800 300 909 ili na e-mail mojvecernji@vecernji.net.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije