Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo za pretplatnike

Na sve predstave kazališta Gavella 42% popusta

fotka 3
Foto: Gavella
1/4
28.07.2010.
u 10:46

Kazališta se ne morate odricati!

Za sve pretplatnike Večernjeg lista Moj Večernji i kazalište Gavella osigurali su vrijedan popust od 42 posto na sve predstave kazališta Gavella! 

Dana 29. svibnja 1953. godine, skupina mladih glumaca i redatelja, uglavnom "pobunjenika" iz Hrvatskoga narodnog kazališta, na čijem je čelu, kao "primus inter pares", bio doktor Branko Gavella, preuzela je zgradu "Malog kazališta" u Frankopanskoj 10 i osnovala je Zagrebačko dramsko kazalište.

Kroz više od pola stoljeća trajanja i preko 300 izvedenih premijera dosad, kazalište u Frankopanskoj izraslo je u jednu od najcjenjenih i najpostojanijih kazališnih kuća u Zagrebu i Hrvatskoj. U kazalištu Gavella izvedene su razne premijere kao što su:

"Četvrta sestra" Janusza Glowackog, u režiji Same M. Streleca; Puškinova "Mećava", u režiji Aleksandra Ogarjova; u zemlji i inozemstvu višestruko nagrađivani Shakespeareov "San Ivanjske noći", u režiji Aleksandra Popovskog; međunarodna koprodukcija "Kaligula", u režiji Tomaža Pandura; Calderonov "Život je san", u režiji Renea Medvešeka; "Barbelo, o psima i djeci" Biljane Srbljanović, u režiji Paola Magellija; Krležine "Balade Petrice Kerempuha", u režiji Franke Perković; Ibsenov "Peera Gynta", u režiji Popovskog; praizvedbe tekstova Filipa Šovagovića ("Ilijada 2001."), Davora Špišića ("Alabama"), Ivana Vidića ("Dolina ruža") i mnoge druge.

Stoga požurite u kazalište Gavella i ostvarite 42% popusta na sve predstave kazališta Gavella!

Posjetite http://www.gavella.hr za cjelokupni program i raspored izvedbi!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije