Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uštedite uz pretplat

Uredite dom uz vrijedan popust za pretplatnike u Kiki

Kika
01.07.2010.
u 16:34

Pretplatnike Večernjeg lista očekuje do 15% popusta u Kiki. Sada još povoljnije do novog modernog doma.

Samo za pretplatnike Večernjeg lista Kika je pripremila vrijedan popust na odabrane asortimane za uređenje vašeg doma. Na vama je da odaberete neke od navedenih programa i kupujete uz karticu kluba pretplatnika 5-15% povoljnije. Na prodajnim mjestima Kike dovoljno je identificirati se karticom kluba pretplatnika Moj Večernji.

Kika namještaj d.o.o.  pruža učinkovita rješenja za lijepo stanovanje uz povoljne cijene. Asortiman obuhvaća proizvode za potpuno uređenje i dekoraciju doma, a uz  veliku ponudu namještaja u Kiki se pronalazi sve za ugodno stanovanje. U Kiki možete pronaći namještaj izuzetno niskih cijena, ali i vrlo moderan, atraktivan namještaj poznatih svjetskih proizvođača kao što su JOOP, Esprit, Huelsta i Stressless. Za pretplatnike Večernjeg lista osiguran je popust do 15% na sljedeće programe:

  • Puris 10%
  • Smedbo 10%
  • Alf 10%
  • Revaro 15%
  • Kolarz 10%
  • Dierig 15%
  • Hefel 15%
  • Weitzer parketi 5%
  • Dolce Vita 10%

Kupci u Kiki dobivaju gotova rješenja za uređenje doma prema različitim stilovima, ali i cjenovnim rasponima. Proizvodi jamče dobar odnos cijene i kvalitete, a stručnost u poslovanju je zajamčena. Asortiman se kontinuirano prilagođava najnovijim trendovima koji se svake godine mijenjaju. Ponuda obuhvaća široki program ekološkog namještaja, a  „zelena linija“ proizvoda pripada najuspješnijima u tom segmentu.

Za sve dodatne informacije o ovom popustu slobodno kontaktirajte na besplatan broj pozivnog centra pretplate Večernjeg lista 0800 300 909 ili na e-mail mojvecernji@vecernji.net.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije