Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMC CENTAR

Na trening sigurne vožnje uz popust za pretplatnike od 25-30%

AMC Centar za sigurnu vožnju
Foto: AMC Centar za sigurnu vožnju
1/11
22.10.2010.
u 12:04

Za sve pretplatnike u klubu Moj Večernji AMC Centar sigurne vožnje osigurao je popust od 30% na cjelodnevni trening i 25% na poludnevni trening sigurne vožnje. Pripremite se na sve uvjete na cesti.

AMC Centar sigurne vožnje na Mičevcu jedini je poligon u Hrvatskoj za obuku sigurne vožnje na kojem se u sigurnim uvjetima mogu simulirati gotovo sve opasne situacije koje nam prijete u prometu. Za sve pretplatnike u klubu Moj Večernji AMC Centar sigurne vožnje osigurao je popust od 30% na cjelodnevni trening i 25% na poludnevni trening sigurne vožnje. Sve dodatne informacije možete doznati pozivom na 01/6370-002 i na stranici AMC Centra za sigurnu vožnju. Uštedite vrijeme, novac i osigurajte se za sve uvjete na cesti uz iznimno povoljne cijene:

  • Cijena cjelodnevnog treninga: 1600 kuna
  • Posebna cijena za pretplatnike, članove kluba Moj Večernji uz popust: 1120 kuna
  • Cijena poludnevnog treninga: 800 kuna
  • Posebna cijena za pretplatnike, članove kluba Moj Večernji: 600 kuna

Popust je moguće iskoristiti prilikom prijave uz predočenje kartice kluba Moj Večernji. Za sve dodatne informacije kontaktirajte pozivni centar pretplate na besplatni broj 0800 300 909 svakim radnim danom od 7 do 16.30 sati ili pošaljite mail na mojvecernji@vecernji.net. Više informacija o AMC Centru sigurne vožnje u nastavku.

Komentara 1

IR
IraRob
03:00 04.11.2010.

Vozac je vozac, nije peder

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije