Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA MUKAMA

Steven Gerrard još ne zna hoće li nastaviti igrati za Englesku

Steven Gerrard se bori za loptu sa Luisom Suarezom
Reuters (Ilustracija)
22.06.2014.
u 21:11

- Neću se žuriti pri donošenju odluke - rekao je kapetan Engleske.

Kapetan engleske nogometne reprezentacije Steven Gerrard pogriješio je kod drugog pogotka Urugvaja, što je bila greška koja je odlučila susret. Mnogi ga zbog toga pozivaju na odlazak u mirovinu, ali on još razmišlja.

- Razgovarao sam s izbornikom kako bih zatražio vremena da razmislim o svojoj reprezentativnoj budućnosti. Neću se žuriti pri donošenju odluke - rekao je 34-godišnjak koji više ne djeluje sigurno kao prije.

Zato je naglasio da pati i da mu je proteklih nekoliko tjedana iznimno teško. Vjerojatno je razlog i Liverpool, koji je bio toliko blizu naslova prvaka dok se protiv Chelsea nije poskliznuo upravo Gerrard i poklonio pogodak protivniku.

>> I junak i tragičar došli su iz Liverpoola, Luis Suarez i Steven Gerrard pamtit će Sao Paulo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije