Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kemija postoji

Ljubavna priča Stjepana Hausera i seksepilne Lole

Stjepan Hauser
Foto: PR FOTO
1/4
11.01.2018.
u 12:28

Ovo je prvi zajednički spot mladih umjetnika, a već pri prvim najavama na društvenim mrežama pobudio je interes jer se nije mogla skriti izražena kemija između njih dvoje.

Venecija je jedan od najromantičnijih gradova na svijetu, a njegovim čarima nije mogao odoljeti poznati virtuoz na čelu Hauser i seksepilna pijanistica Lola Astanova.

U tom bajkovitom gradu, gdje su stvarala velika imena, Lola i Hauser snimili su crno-bijeli spot u režiji Darka Drinovca.

"Love story", ljubavna priča interpretirana na njihov način poetična je i senzibilna, kao i originalna tema iz istoimenog filma "Love story" koja je ostala upečatljiva te sinonim za ljubav koja ne prestaje.

 

Ovo je prvi zajednički spot mladih umjetnika, a već pri prvim najavama na društvenim mrežama pobudio je interes jer se nije mogla skriti izražena kemija između njih dvoje.

Uzbekistanska ljepotica Lola Astanova uvrštena je među top 10 stilskih ikona u klasičnoj glazbi i za snimanje spota odabrala je kreaciju s potpisom Ivice Skoke. Skoko je svojom glamuroznom haljinom osvojio i lijepu Lolu koja poput prave dive blista na ulicama romantične Venecije u ljubavnoj priči s našim proslavljenim glazbenikom.

"Lola Astanova glazbenica je svjetskog glasa i drago mi je da je baš ovu haljinu izabrala za nastup u spotu jer joj savršeno odgovara“, izjavio je dizajner Ivica Skoko.

Stjepan Hauser
1/7

Komentara 5

DU
Deleted user
14:03 11.01.2018.

Rozga , o Rozga kraljica turbo folka..... Gledaj i uči....

Avatar patkovic
patkovic
14:12 11.01.2018.

otićeti čukljevi otih štikli lola

ZA
zarkotih
13:38 11.01.2018.

Lola, o lola...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije