Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorio je dušu

Will Smith o problemu s drogama i teškom djetinjstvu: 'Smatram se kukavicom, otac mi je ostavio traume'

94th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood
Foto: BRIAN SNYDER/REUTERS
1/11
25.05.2022.
u 21:59

Glumac Will Smith (53) gostovao je u showu ''My Next Guest Needs No Introduction'' s Davidom Lettermanom i progovorio o razboju kada je imao problema s drogama, ali i teškom djetinjstvu s ocem zlostavljačem koje ga je obilježilo.

Glumac Will Smith (53) gostovao je u showu ''My Next Guest Needs No Introduction'' s Davidom Lettermanom i progovorio o razboju kada je imao problema s drogama, ali i teškom djetinjstvu s ocem zlostavljačem koje ga je obilježilo.

Will je bio na vrhuncu slave i bogatstva kada je njegov film ''Ja sam Legenda'' prvog vikenda prikazivanja zaradio vrtoglavih 77 milijuna dolara, no tada su krenuli njegovi problemi s drogama.

-U tom sam trenutku počeo shvaćati da su slava i bogatstvo suptilna bolest. Kad se usmjeriš na materijalni uspjeh, ništa nije dovoljno. Nisam razgovarao ni s kim 14 dana. To mi je pomoglo da shvatim kakvo se ludilo odvija u mojoj glavi. Bilo sam na vrhu materijalnog bogatstva. Mislim da je priroda čovječanstva da shvati da je materijalni svijet nedovoljan da bi održavao našu sreću- ispričao je glumac koji je u to vrijeme koristio ayahuascom, drogu podrijetlom iz Afrike koju je dugo htio probati, a onda je istražio sve o opijatu te krenuo na duhovno putovanje.

Foto: YouTube Screenhshot

Objasnio je i kako je nakon konzumiranja napitka vidio sebe na načine na koje se nikad prije nije vidio.

- Odjednom sam počeo gledati prizor u kojem sav moj novac nestaje, moja kuća nestaje, a nema ni moje karijere. A ja pokušavam dohvatiti novac i karijeru, ali mi cijeli život propada- opisao je iskustvo Smith te dodao: 

- Tada sam čuo glas koji govori: 'To je je*eni život.' I čujem Willow kako vrišti: 'Tata, pomozi mi. Tata! Zašto mi nećeš pomoći?' A ja joj odgovaram da je ne vidim- prisjetio se glumac, a potom progovorio i o teškom djetinjstvu.

-Sebe sam uvijek smatrao kukavicom. Kada mi je bilo samo devet godina vidio sam oca kako tuče majku i nisam poduzeo ništa. To mi je ostavilo traume i izokrenulo sliku o meni, od tada smatram da sam kukavica- kazao je Will.

Podsjetimo, nakon što je na dodjeli Oscara udario kolegu, komičara Chrisa Rocka, Will je dobio zabranu pojavljivanja na svim događajima akademije u razdoblju od deset godina.

VIDEO Grdović teturao po pozornici i pao, odvukli ga zaštitari

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
22:57 25.05.2022.

Papak

Avatar Cantor
Cantor
22:33 25.05.2022.

Ayahuasca nije porijeklom iz Afrike. I nije droga u pejorativnom smislu nego duhovno psihoaktivno sredstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije