Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SINOĆ U TVORNICI

Cure iz grupe Warpaint odsvirale odličan koncert, a onda pomogle pijanoj obožavateljici

Warpaint u Tvornici
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/9
13.07.2017.
u 14:41

Bilo je zanimljivo vidjeti u prvim redovima one najveće fanove, koji su znali stihove gotovo svih pjesama. Neki od njih su na kraju koncerta strpljivo čekali kako bi se fotografirali ili dobili autogram od cura.

Cure iz američkog indie benda Warpaint ni same se nisu nadale takvom prijemu hrvatske publike. Na sinoćnjem koncertu u vrućoj Tvornici kulture u Zagrebu dočekalo ih je gotovo 1000 fanova, a kako je kazala pjevačica Emily Kokal, očekivale su najviše 200 ljudi.
Multitalentirane Emily, Jenny, Theresa i Stella dobro su rasplesale zagrebačku publiku izvodeći hitove sa sva tri dosadašnja albuma, ponajviše s aktualnog "Heads Up", a najviše oduševljenja izazvali su hitovi poput "Elephants" ili "Disco/Very".

Bilo je zanimljivo vidjeti u prvim redovima one najveće fanove, koji su znali stihove gotovo svih pjesama. Neki od njih su na kraju koncerta strpljivo čekali kako bi se fotografirali ili dobili autogram od cura. Na kraju se dogodila i nezgoda, kada su djevojke iz Warpainta pokazale i svoju ljudsku stranu. O tome su na Facebooku pisali organizatori iz LA Agency.

- Radili smo puno koncerata, ugostili masu svakakvih ljudi, onih dobrih, ali i teških debila.  No stvarno nikada nismo radili band čija članica u polu spavaćici, u 01:30 ujutro, izađe bosa iz tour busa da bi pomogla djevojci, super pijanom fanu, u nesvijesti, bila uz nju 15 minuta i s nama čekala hitnu da dođe po nju. Svijet je ipak i dalje lijepo mjesto - Napisali su u objavi. Bravo za cure iz Warpainta na odličnoj svirci, no prije svega zato što su pokazale ljudskost!

Foto: Facebook/ Naš potok

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije