Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVORNICA

Legendarni Ryan Adams u Zagreb dovodi i Karen Elson

Ryan Adams
Foto: Facebook, promo
1/5
13.07.2017.
u 09:47

Koncert ljubitelja mačaka, flipera i poezije počinje u 21 sat

Američki kantautor i multitalentirani glazbenik Ryan Adams s bendom The Unknown Band dolazi danas u Tvornicu kulture.

Objavio je 17 albuma, a svaki je iznjedrio neke od antologijskih pjesama. Uz autorske stvari, poznat je i po obradama, poput njegove verzije “Black Hole Sun” nastale nakon nedavne smrti Chrisa Cornella, a dohvatio se i obrade Iron Maidena, pa čak i Taylor Swift. Na zagrebačkoj set listi sigurno će se naći “Do You Still Love Me?”, “Gimme Something Good”, “New York, New York”, “When the Stars Go Blue”, a ovo mu je jedini nastup u regiji i prvi u Hrvatskoj.

Ljubitelj je poezije, mačaka, flipera, metala i američkog hardcorea. Imao je teško djetinjstvo, a odgojila ga je baka kojoj je posvetio pjesmu “Oh My Sweet Carolina”. Karijeru je počeo u alt country bendu Whiskeytown, a pravi proboj doživio solo albumima “Heartbreaker” iz 2000. i “Gold” iz 2001. Posebna gošća u Tvornici mu je Karen Elson, model i kantautorica, široj javnosti najpoznatija kao bivša supruga Jacka Whitea.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije