Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mirna i staložena

Voditeljica postala hit zbog 'skrivenog detalja'! Ono što se događalo iza kamere mnoge je iznenadilo

Foto: Twitter
1/2
21.05.2020.
u 11:34

Iako se taj prizor tijekom emisije ni u jednom trenutku nije vidio, voditeljica je kasnije na svom Twitteru objavila snimku u kojoj je otkrila kako je doista izgledalo iza kamere.

Voditeljica MSNBC-a Stephanie Ruhle postala je hit na društvenim mrežama zbog jednog neobičnog izvještavanja. Ruhle je u emisiji gledateljima pokušala približiti analizu poslovanja firme Disney, a dok je ona to ozbiljno i predano radila, istodobno je u njezinu krilu drijemao njezin sin.

Iako se taj prizor tijekom emisije ni u jednom trenutku nije vidio, voditeljica je kasnije na svom Twitteru objavila snimku u kojoj je otkrila kako je to doista izgledalo iza kamere.

"Moj novi Disney analitičar", napisala je voditeljica uz video na kojoj se vidi kako joj sin leži u krilu dok se ona obraća gledateljima. Snimka je ubrzo postala viralna i oduševila mnogobrojne korisnike Twittera koji su bili u nevjerici jer se ni u jednom trenutku nije moglo vidjeti da uz posao obavlja i majčinske dužnosti. Njezina profesionalnost, ali i majčinska toplina, ganula je mnoge.

"Ovo je dokaz da Stephanie radi sve i da je uvijek lider s velikim majčinskim srcem", glasi jedan od komentara ispod videa koji je voditeljica podijelila i mnogima uljepšala dan.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije