Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJETLJIVA VREMENA

Braća usred krize: Otkriveno zašto Harry i Will ponovno razgovaraju

Foto: PA/Pixsell
1/7
21.05.2020.
u 07:00

Podsjetimo, Meghan Markle i princ Harry od početka godine žive u Sjedinjenim Američkim Državama.

Otkako su Meghan i Harry "digli sidro" i objavili da odstupaju iz kraljevske obitelji, oko odnosa najpoznatije braće s britanskog trona spekuliralo se iz svih redova. Iako su se posljednji put vidjeli krajem ožujka u Londonu gdje su se poprilično hladno odmjeravali, o trenutnom odnosu Harryja i Williama ponovno se priča, jer čini se, kaže stručnjakinja za odnose u kraljevskoj obitelji Katie Nicholl, da su odlučili ponovno stupiti u kontakt.

1/10

– Postojale su očite trzavice u tom odnosu, ali stvari su postale bolje. Znam da se William i Harry čuju telefonom i obavljaju video pozive, a mislim i da je tome pridonijela bolest Princa Charlesa – kaže Nicholl referirajući se na to da je Charles prebolio koronavirus i upravo je taj trenutak bio razlog za osvježavanje komunikacije.

– Postoji olakšanje s obje strane što je cijela drama sada prošlosti. Sussexi mogu biti slobodni i živjeti svoje živote, a Cambridgei se mogu vratiti starim navikama bez uzrujavanja – objasnila je Katie dodajući kako se tenzije između Kate i Meghan također popustile. - Mislim da Harry i Meghan nedostaju i Kate i Williamu, a pogotovo Harry i kako je prije bio u njihovim životima – kazala je za Entertainment Tonight opisujući da Harry redovito zove kraljicu.– Rečeno mi je da Harry telefonski često kontaktira svoju baku – pojašnjava. Podsjetimo, Meghan i Harry svoj život nakon Megxita nastavljaju u Los Angelesu gdje će graditi budućnost bez upliva kraljevske obitelji.

1/17

– Čula sam da uživaju veliki osjećaj slobode i da su jako zadovoljni novim načinom života i kako stvari rade na svoju ruku – rekla je stručnjakinja ponovno podsjećajući kako par obavlja humanitarne poslove tijekom pandemije te da redovito kontaktiraju sve organizacije s kojima su surađuju, a zbog stanja u Velikoj Britaniji, šuška se, Kraljica Elizabeta II neće ljeto provesti u Buckhinghamskoj palači već u dvorcu Windsor.

Ovim poznatim parovima granice i nacionalnost ništa ne znače

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije