Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško je suzdržati suze

Voditeljica koja je preminula od raka ostavila je emotivno pismo sinu i kćeri: Riskirajte i budite hrabri

Foto: Instagram
1/5
07.08.2022.
u 19:00

Naučite balansirati između sadašnjosti i budućnosti. Vjenčajte se isključivo iz ljubavi, napisala je Deborah James koja je u lipnju izgubila borbu s karcinomom.

U lipnju ove godine nakon duge i teške borbe s rakom crijeva u 40. godini preminula je Deborah James, voditeljica BBC-jevih podcasta. Britanski mediji prenijeli su sada dio sadržaja pisma koje je Deborah ostavila svojoj djeci, a koje će u potpunosti biti objavljeno  u njenoj knjizi "How to Live When You Could Be Dead". U mjesecima prije nego što je umrla, Deborah je napisala pismo svojoj djeci, Hugu (14) i Eloise (12), koju je imala u braku sa suprugom Sebastienom Bowenom. U emotivnom pismu se prisjeća onoga što ju je privuklo Sebastienu, piše o njihovim bračnim izazovima i čemu se nada za brakove svoje djece. 

- Trenutno sjedim pored Sebastiena, ljubavi svog života. Nikad nisam stvarno znala možeš li imati ljubav svog života, ali sad znam što je u temelju neupitne ljubavi između dvoje ljudi. Oduvijek sam voljela svog supruga. Svidio mi se čim sam ga upoznala, a nakon trećeg spoja znala sam da ću se udati za njega - napisala je Deborah i dodala kako joj je i nakon 18 godina zajedničkog života najprivlačnija osoba te se zbog njega uvijek osjećala sigurno. U nastavku pisma obratila se svom sinu i kćeri i poručila im je kako su cijeli njezin svijet.

- Želim da djeca shvate da se život ne odvija uvijek po planu. Možete imati planove i ciljeve, ali morate biti spremni na to da je život nekad zanimljiviji ako se krene stranputicom. Riskirajte i budite hrabri. Nemojte čekati mirovinu da istražujete svijet. Naučite balansirati između sadašnjosti i budućnosti. Vjenčajte se isključivo iz ljubavi - napisala im je Deborah. 

VIDEO Andrija Milošević upao supruzi u kupaonicu dok se tuširala i snimio njenu reakciju

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije