Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sa 42 godine prestar za lude zabave

Voditelj Davor Meštar rođendan je proveo uživajući u jacuzziju

davor mestrovic
14.11.2009.
u 18:39

Supruga Senka Meštrović poklonila mu je sportski sat koji mjeri otkucaje srca za vrijeme treninga pa se Davor ne mora brinuti da će se preforsirati

Rođendanske proslave u velikom društvu Davor Meštrović prepušta svojim klincima, on svoj rođendan voli proslaviti samo sa svojom obitelji.

– Sad sam prestar za lude zabave, pa rođendan slavim samo sa suprugom i djecom. Evo ove godine sam ih počastio odlaskom u Opatiju – kaže voditelj Davor Meštrović koji je u petak proslavio svoj 42. rođendan. Koja sijeda u kosi ne zamara ga previše i godinama se ne opterećuje jer je kaže zapeo u vremenu kad je imao 33 godine. – Prestao sam brojati godine kad sam dostigao Isusovu dob – kroz smijeh kaže Meštar, koji je dio rođendana proveo u jacuzziju koji, veli, odlično djeluje na njegov išijas i reumu. Od supruge Senke na poklon je dobio sportski sat koji mu mjeri otkucaje srca za vrijeme trčanja i treniranja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije