Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepucavanje

Vlatka tvrdi: Dikan je znao točno koliko trošim

Foto: Davor Puklavec/pixsell
1/4
14.12.2017.
u 14:41

Verbalna prepirka Vlatke Pokos, Lea Radeljaka i Josipa Radeljaka Dikana nastavlja se

Nakon presude Županijskog suda, prema kojoj Vlatka Pokos mora Leu Radeljaku isplatiti 306 tisuća kuna, počelo je verbalno prepucavanje između Vlatke Pokos te Lea i Josipa Radeljaka Dikana.

Leo je odlučan u tome da iskoristi sva pravna sredstva kako bi došao do novca koji mu mora vratiti Vlatka, a njegov otac Josip stao je na sinovu stranu i kaže kako je njegova bivša supruga Vlatka Pokos zapravo pljačkala njegova sina.  24 sata pišu da Vlatka na ove tvrdnje uzvraća udarac i kaže kako je Dikan točno znao za svaku kunu koju je potrošila tijekom njihova braka. Vlatka traži  da Leo pokaže dokaze o svojim primanjima do 2006. godine. To je novac njegova oca koji on skriva i izbjegava plaćanje obveza, tvrdi Pokos.

– Od tog novca kupovala sam darove za Laninu baku, za rođendan sam joj dala 2000 kuna. Plaćala sam u gotovini kućne pomoćnice, njih šest u godini dana, a svakoj sam platila 4000 kuna mjesečno – ponovila je opet Vlatka rečenicu koju ponavlja često ovih dana. 

1/16

Komentara 13

Avatar FranjoJosip
FranjoJosip
14:55 14.12.2017.

Koje su osnove povlacenja ovih dnevno po VL?

Avatar majmunranko
majmunranko
15:33 14.12.2017.

Zašto se o ovome još nisu očitovali Nikola Grmoja, Boba Glavašević, Jadranka Kosor, Gordan Žarulja Maras, Ivan Pernar, akademik Miro Bulj i Miralem Mrsić?

KA
karlodrago
16:59 14.12.2017.

Za sve ovo što joj se događa sama si je kriva .Mislila je živjeti na visokoj nozi i trošiti novac koliko joj se prohtije i šajcati okolo od Italije i t.d.ali Dikan nije baš tolika naivan i budala i rekao je STOP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije