Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljica sevdaha

Veliki koncert Hanke Paldum u Lisinskom!

hanka paldum
Foto: PR FOTO
1/2
19.03.2015.
u 12:36

Velika pjevačka zvijezda i vrhunska interpretatorica sevdalinki Hanka Paldum održat će koncert "Što svaka žena sanja" u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, u četvrtak, 9. travnja s početkom u 20 sati.

Uvijek negdje između klasičnog i modernog zvuka, Hanka Paldum je zvijezda koju poštuju svi. Za ovakvu "definiciju" u "Leksikonu bosanskog duha" i epitet dive, kraljice ili primadone sevdaha, zaslužni su prije svega Hankin glas i talent koji je nosila u sebi i razvijala ga na pravi način, uporan rad, dobre pjesme i krajnje profesionalan odnos prema poslu kojim se bavi.

U svojoj je dugogodišnjoj karijeri Hanka nekoliko puta punila Lisinski, a ovoga puta će publici predstaviti pjesme sa svog aktualnog albuma "Što svaka žena sanja" u izdanju Croatia Recordsa, ali i sve one brojne hitove koje je ispjevala tijekom više od tri desetljeća svoje glazbene karijere. Uz aktualne singlove "Što svaka žena sanja", "Zlatne žice", "Sofra" i druge, svojoj vjernoj zagrebačkoj publici Hanka će zapjevati i "Ja te pjesmom zovem", "Crne kose", "Ali pamtim još", "Sanjam", "Zelene oči", "Ja te volim" i brojne druge hitove, a uz njih i neizostavne sevdalinke koje njeguje od samih početaka svoje karijere.

Predstojeći će koncert biti svojevrsni presjek Hankine dugogodišnje glazbene karijere tijekom koje je ova istinska regionalna zvijezda osvajala srca publike svih generacija, a na koncertu je odlučila pozornicu podijeliti i s dvojicom mladih pjevačkih zvijezda iz Bosne i Hercegovine. Hankini će posebni gosti tako biti Denial Ahmetović i Mirza Šoljanin, a obojica ovih sjajnih pjevača karijeru su počeli graditi kao pobjednici najpopularnijeg glazbenog showa u BiH "Zvijezda možeš biti ti". Hanku i njezine goste na koncertu će pratiti Hankin 12-eročlani orkestar koji će dan uoči koncerta stići iz Sarajeva.

Srca poklonika dobre pjesme Hanka osvaja svojim jedinim i najjačim prirodnim oružjem: punim glasom, te originalnim interpretacijama: sve je to i čini prepoznatljivom, posebnom i velikom pjevačkom zvijezdom jedinstvenog izražajnog stila, zvijezdom koja se pretvara u amblem i kultnu ličnost jednog vremena i prostora.

Hanka Paldum se trenutno, još od kraja veljače, nalazi na jednomjesečnoj turneji u SAD-u, a nakon koncerta u Lisinskom, kraljica sevdaha nastavlja turneju po Hrvatskoj koncertom u Đakovu, 16. travnja, koji će se održati u Gradskoj nastavno-sportskoj dvorani.

Ulaznice za koncert kraljice sevdaha Hanke Paldum u Lisinskom mogu se u pretprodaji kupiti na blagajni Dvorane, u sustavu www.entrio.hr i u sustavu www.lisinski.hr.

>>Hanka Paldum doživjela tešku prometnu nesreću: Što se dogodilo? Ne znam...

>>Hanka Paldum predstavlja spot za pjesmu "Jesi li čuo dušo"

Komentara 2

OT
od_topole
14:56 19.03.2015.

pravi muzički spektakl nema šta 😂

OP
optimista11
15:04 19.03.2015.

Boze dragii ko sve neće pjevat u tom lisinskom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije