Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Progledaj srcem

Veliki foto izvještaj! Pogledajte najupečatljvije trenutke duhovno glazbenog spektakla godine!

Zagreb: Duhovni koncert "Progledaj srcem" na stadionu Maksimir
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/16
05.06.2022.
u 10:20

Nastupili su brojni izvođači, među kojima su i velike zvijezde duhovne glazbe poput sestara Husar, Rafaela Dropulića Rafe, Alena Hržice, a gošća iznenađenja bila je Doris Dragović

Ni dan nakon najvećeg duhovnog spektakla "Progledaj srcem" održanog jučer na Maksimiru ne stišavaju se emocije, dojmovi su još uvijek jaki. Bilo je to događanje koje će se pamtiti godinama.
Dolazili su u Zagreb ljudi organizirano autobusima iz svih krajeva domovine i obližnjih zemalja, vlakovima i automobilima, a događaj je to kojem su se okupljeni veselili tjednima, pa i mjesecima. I ne samo zbog 17 izvođača duhovne glazbe koji su izveli najbolje repertoara duhovne glazbe, već i zbog cjelodnevnog molitvenog pretprograma koje su predvodili fra Ivan Matić, vlč. Dražen Radigović, vlč. Ivica Tolla i p. Marijan Zubak.
Nastupili su brojni izvođači, među kojima su i velike zvijezde duhovne glazbe poput sestara Husar, Rafaela Dropulića Rafe, Tonija Cetinskog, Alena Hržice, a gošća iznenađenja bila je Doris Dragović.
Svi se slažu kako je to bio jedinstvenom događaj koji svakako što prije treba ponoviti.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

NA
najposebniji
11:10 05.06.2022.

I onda kažu kako svi mainstream mediji bojkotiraju ovaj događa, samo VL ima već 4-5 članaka o ovome.. 😅

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije