Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovno iznenađuje

Violeta iz 'Boljeg života' (60) pokazala liniju i bujni dekolte, pratitelji: 'Kakav stil i ljepota'

Beograd: 14. ceremonija dodjele priznanja Dama i džentlmen godine
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/12
05.12.2022.
u 07:00

Lidija je sada podijelila snimku na kojoj je odjevena u pripijenu crnu haljini ispod koje se nazirao grudnjak, a u prvom planu bio je njezin bujni dekolte i vitka figura.

Glumicu Lidiju Vukičević (60) domaća publika najviše pamti po ulozi Violete u seriji ''Bolji život'' koja je bila popularna 80-tih. Zanosna glumica na društvenim mrežama redovito dijeli svoje fotografije, a mnogi se slažu kako se od dana najveće slave nije puno promijenila i kako izgleda sjajno.

Lidija je sada podijelila snimku na kojoj je odjevena u pripijenu crnu haljini ispod koje se nazirao grudnjak, a u prvom planu bio je njezin bujni dekolte i vitka figura.

''Raskošna ljepota, glamur, ženstvenost'', ''Kakav stil i ljepota'', ''Divno vam stoji ova haljina'', ''Wow'', ''Najljepša moja'', ''Kraljica'', ''Boginjo'', ''Sjajno'', ''Diva'', samo je dio komentara.

Za svoj izgled redovito dobiva brojne komplimente, a početkom ove godine je otvoreno pričala o svom ljubavnom životu i mlađem partneru.

 - Mlađi partner mi je unio novu radost. Bio mi je potreban netko sličan meni, ne vjerujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj valnoj dužini. Tko god me pokušao spustiti na zemlju, sam je završio spušten,  niže od mene - rekla je Lidija u intervju. Inače, o njezinom odabraniku zna se vrlo malo. Od glumice je mlađi 20 godina živi i radi kao slikar u Italiji, a par uspješno održava vezu na daljinu.

Podsjetimo, Lidija je nedavno proslavila okrugli 60. rođendan, a kako je otkrila, jedan potez njezinog odabranika izmamio joj je suze na oči.

-Jako su mi važni rođendani, Bog nam je dao da ih možemo slaviti. Slavim život, jer puno ljudi ne može jer su po bolnicama. Rođendane provodim isključivo s ljudima koje volim i koji mi znače u životu. To je svrha proslava, ne da se pozove milijun ljudi, glazba i napravi cirkus. Moj partner neće biti na proslavi, ali ja sam uvijek za ljubav na daljinu jer provoditi 24 sata života s partnerom ubija ljubav- ispričala je Lidija.

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

JO
jocoudriga
07:36 05.12.2022.

Rubrika "Oduševljenje bez granica"

JM
Jmjm
07:21 05.12.2022.

,,bujni dekolte,,taj koji pise gluposti sigurno nezna da je imala sisice kao 2 oraha a plastika radi cuda sa sisama i guzovima ( pogledaj Suputicu,Rozgu)

RA
rasturaljkaaa
07:51 05.12.2022.

Teta sa pedigreom, za 6 banki izgleda kao zmaj . Ljubomorni i zavidni, mogu samo da ju mrze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije