Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Kako praktično transformirati svoju realnost”

Poznata kreatorica transformacijske tehnike ima besplatno predavanje i radionicu u Zagrebu

02.06.2022.
u 12:35

U sklopu predavanja demonstrirat će se tri tehnike koje će prisutni moći isprobati i naučiti praktično primjenjivati u raznim životnim izazovnim situacijama

U Zagrebu će se ovog petka, 3.lipnja, u 18h, u Ilici 49/1, u zgradi Matice Hrvatskih Obrtnika, održati besplatno predavanje i radionica na temu “Kako praktično transformirati svoju realnost”. Transformacija realnosti? Što to uopće znači? Koliki su zapravo kapaciteti ljudskog uma?

Trebamo li zaista godine i godine provesti na terapijama da bismo nešto stvarno riješili? Koliko je lako osloboditi se nametnutih programa? Koliko je lako otpustiti traume? Je l' stvarno moguće instalirati nove željene karakterne osobine i navike? Što nam je zaista potrebno da osjetimo duboki mir i ljubav? Odgovore na ova pitanja će na besplatnom predavanju dotaknuti
Tatjana Milana Nikčević, kreatorica transformacijske tehnike F.A.I.R. [Free Autentic Integration Release].

U sklopu predavanja demonstrirat će se tri tehnike koje će prisutni moći isprobati i naučiti praktično primjenjivati u raznim životnim izazovnim situacijama. Tatjana dolazi iz Los Angelesa i u Zagrebu gostuje povodom držanja edukacije za facilitatore transformacijskih tehnika PEAT i FAIR.

F.A.I.R. [Free Autentic Integration Release] je metoda koja predstavlja veliki proboj u području psihoterapije.

Ona se sastoji od seta precizno odabranih pitanja kojima klijent dolazi do osvještavanja i rješavanja velikog broja tema, nesvjesnih programa, obrazaca i trauma unutar samo jednog tretmana. Jedan tretman FAIRa moze potrajati i do 5 sati, jer traje dokle god problem nije potpuno riješen i dok nije nestao iz realnosti klijenta.

Osmislila ju je Tatjana Milana Nikčević kao spoj psihologije, duhovnosti i drugih tehnika poput PEAT-a Živorada Mihajlovića Slavinskog.Tatjna obučava facilitatore transformacijskih tehnika diljem USA i na našim prostorima.
Ovog ljeta vodit će edukacije u Zagrebu, Splitu i Beogradu.

Link za više informacija:

https://fb.me/e/1Wuhj4cPk

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije