Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA PRILIKA!

Večernji list i Poliklinika Bagatin daruju vam Diamond tretman za pomlađivanje lica!

Poliklinika Bagatin
Foto: Promo
1/4
08.03.2018.
u 11:56

Godine nikoga ne maze, ali to se ne mora primijetiti! Nakon tretmana za lice u Poliklinici Bagatin izgledat ćete kao u cvijetu mladosti!

Najbolja kombinacija neinvazivnih antiage tretmana za poboljšanu teksturu, tonus i elastičnost kože lica i vrata te obnovu i regeneraciju tkiva kože dolazi iz Poliklinike Bagatin. Diamond tretman za pomlađivanje lica ili takozvani "nekirurški Face Lifting" podrazumijeva jedinstveni tretman pomlađivanja Med Visage i kristalnu mikrodermoabraziju Reviderm Skin Peeler.

Nakon ciljanog uklanjanja mrtvih stanica posebnim uređajem Reviderm Skin Peeler stimulira se snažan rast novih stanica kože koje postupno obnavljaju oštećeno tkivo. S druge strane, Med Visage u svom radu koristi ultrazvuk i radiofrekvenciju čime se zbijaju vezivna vlakna kože, posebno kolagen i elastin, te se tako omogućava očekivani efekt prirodnog zatezanja kože i zadržava mladolik izgled lica. Cilj je ove izvrsne kombinacije ukloniti površinske stanice kože, smanjiti pore, ukloniti hiperpigmentacije, poboljšati tonus kože i u dubljim slojevima potaknuti proizvodnju kolagena. Rezultat je čista i sjajna koža bez crvenila i iritacija, a najveća je prednost ovih tretmana činjenica da ne postoji posebno vrijeme oporavka.

Foto: Promo

U povodu dodjele Večernjakove ruže u suradnji s Poliklinikom Bagatin darujemo vam spomenuti tretman pomlađivanja lica.

Sve što trebate učiniti jest odgovoriti na nagradno pitanje, a osoba s najkreativnijim odgovorom osvojit će nagradu!

Natječaj traje do 15. ožujka 2018., a sretne dobitnike objavit ćemo u roku tri dana od završetka natječaja.

 

Sretna dobitnica je: 

Ana Pušić Oklopčić, Virovitica

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije