Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večer glamura

Na večerašnjoj dodjeli Večernjakove ruže očekuju vas zabava, glazba i humor

SPECIJAL EKRAN  18.03.2015., Zagreb - TV voditelji Dusko Curlic i Nevena Rendeli.  Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/6
20.03.2015.
u 07:36

Broje se sati do dodjele na kojoj ćemo doznati imena sedam laureata. Izravan prijenos dodjele Večernjakove ruže pratite od 20 sati na Drugom programu HRT-a.

Pred nama je večer glamura, zabave i humora za sve generacije u kojoj ćemo, nakon nestrpljivog iščekivanja, doznati imena sedam laureata Večernjakove ruže koje ste vi, dragi čitatelji, izabrali kao najbolje i najzaslužnije za ostvarenja u 2014. godini.

Čistokrvni spektakl

Prestižne nagrade bit će dodijeljene večeras s početkom u 20 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu uz izravan prijenos na Drugom programu Hrvatske radiotelevizije. Ruža se dodjeljuje u kategorijama TV osoba godine, radijska osoba godine, TV glumačko ostvarenje godine, glazbenik godine, TV emisija godine, radijska emisija godine i novo lice godine, a očekuje nas punokrvni spektakl za koji je zaslužan tim koji predvode producentica Mirjana Žižić i redateljica Dora Ruždjak Podolski sa suradnicima scenaristom Alenom Đuricom i scenografom Ivicom Propadalom.

– Za razliku od lani, kad smo dodjelu osmislili kao poigravanje s okrutnom stvarnošću kroz Večernjakove naslovnice sa samo pozitivnim vijestima koje su krasile pozornicu HNK te tako udarili kontru sivilu, za ovogodišnju dodjelu odrednica nam je "čistokrvni" svečani spektakl – otkrila nam je redateljica.

Ivica Propadalo, koji je osmislio statuu nagrade, i ove ju je godine još malo "izbrusio". Otkrio nam je kako se ponosi što će ovogodišnji pobjednici kući ponijeti još ljepšu Ružu.

– Otvaranje i zatvaranje programa u HNK bit će spektakularno i dosad neviđeno, a cijela će dvorana našeg kazališta biti posebno uređena kako bi vam odmah na prvi pogled bilo jasno da slavimo Večernji list – najavljuje Propadalo.

Kroz bogat glazbeno-scenski program vodit će nas Nevena Rendeli i Duško Ćurlić, dobro uigran voditeljski par koji je i lani odradio odličan posao.

– Čast nam je ponovno biti domaćinima Večernjakove ruže – otkrili su nam Duško i Nevena u velikom intervjuu koji možete pročitati u našem prilogu Ekran.

Za vrhunski glazbeni doživljaj pobrinut će se Mirela Priselac Remi i njezin bend Elemental koji će pred publikom u HNK i gledateljima pred malim ekranima uživo izvesti svoj novi hit "Goli i bosi" koji je poharao glazbene top-ljestvice.

– Pjesma je vesela i dobro se poklopila s odlaskom tmurnih dana i dolaskom vedrijeg vremena koje nekako donosi i pozitivnije razmišljanje – kazala nam je glazbenica.

Natali Dizdar zabavit će nas izvedbom svoje nove pjesme Iluzionist, dok će legendarni Željko Bebek izvesti Selmu.

Posebno se pak očekuje nastup slovenskih akrobata, skupine Serpentes koja je poznata po performansima što obiluju akrobacijama, svjetlosnim efektima, zanimljivim kostimima i maskama.

>>Željko Bebek: Već 40 godina prije nastupa popijem jedan viski s ledom

>>'Večernjakova ruža i ja smo zajedno sazrele'

Komentara 4

ST
strsljen2013
08:58 21.03.2015.

Zabava, humor, HRT i još na to tzv. voditeljica Blaće, nespojivo i davno propalo.

LI
liskovaca
10:13 20.03.2015.

sami sebi su svrha!

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
18:58 20.03.2015.

Biti će smješno kao i nedavno na Porinu ;(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije