Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARUJEMO

Varteks i Večernji list daruju 3 x poklon - karticu za kupnju u Varteksu u iznosu od 1.000 kuna!

Varteks i Večernji list
22.02.2019.
u 13:20

Da bi ste osvojili nagradu trebate pronaći svog favorita za Večernjakovu ružu 2018. i o njemu napisati jednu do dvije zabavne i zanimljive rečenice o tome zašto je baš on ili ona vaš favorit.

Vrijeme je da se pozdravimo s hladnoćom i tamnim bojama i prigrlimo proljetne nijanse! Zajedno s proljećem dolaze i atraktivni modeli iz nove Varteks kolekcije koje već možete kupiti u webshopu www.varteks.com i prodajnim mjestima Varteksa.

Na webshopu pratite redovito dolazak nove kolekcije proljeće/ljeto!

Osim atraktivnih modela ženske odjeće, Varteksova majstorski krojena odijela od najfinijih talijanskih tkanina kao što su Loro Piana, Marzotto i Angelico, osigurat će svakom muškarcu moderan i otmjen izgled.

Varteks i Večernji list daruju vam 3 x poklon - karticu za kupnju u Varteksu u iznosu od 1.000 kuna.

Da bi ste osvojili nagradu trebate pronaći svog favorita za Večernjakovu ružu 2018. i o njemu napisati jednu do dvije zabavne i zanimljive rečenice o tome zašto je baš on ili ona vaš favorit. Svih sedam kategorija i nominirane po kategorijama možete pronaći ovdje.

Dakle, sve što trebate napraviti je odabrati svog favorita iz neke od sedam kategorija nominiranih za Večernjakovu ružu 2018 i o njemu napisati po jednu ili dvije rečenice.

Prijave možete slati od trenutka objave ovog teksta do srijede 13. 3. 2019. u 12:00 sati.

Mi ćemo odabrati tri  najzanimljivija i najzabavnija odgovora i autorima darovati po jednu poklon karticu u vrijednosti do 1.000 kuna za kupnju u VARTEKSU!

Dobitnike objavljujemo 20.3. na vecernji.hr, uoči same dodjele Večernjakove ruže.

Sretni dobitnici su:

Diana Hohnjec
Vlasta Marodt
Štefica Radić

Čestitamo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije