Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IAMO JE SAMO 19 GODINA

Ubijen popularni europski glazbenik, lani su ga oteli i tukli suparnički reperi

Einar
Foto: Profimedia
1/3
22.10.2021.
u 17:34

Gronberg je na sceni debitirao sa 16 godina, izdao je četiri albuma, imao je desetke milijuna streamova na glazbenim platformama i osvojio nekoliko švedskih Grammyja i drugih nagrada.Brojne Einarove pjesme govorile su upravo o kriminalu, uključujući droge i oružje.

Jedan od najpopularnijih švedskih repera Einar (19) ubijen je sinoć u Stockholmu. Reper čije je pravo ime bilo Nils Gronberg, ubijen je u luksuznom predgrađu Stockholma Hammarby Sjostad, a do sada nitko nije uhićen, piše CNN.

"Mladi život je ugašen i razumijem da je mnogo značio mnogim mladim ljudima. To je tragično", rekao je premijer Stefan Lofven za TT, švedsku nacionalnu novinsku agenciju.

Gronberg je na sceni debitirao sa 16 godina, izdao je četiri albuma, imao je desetke milijuna streamova na glazbenim platformama i osvojio nekoliko švedskih Grammyja i drugih nagrada.Brojne Einarove pjesme govorile su upravo o kriminalu, uključujući droge i oružje.

Prošle godine su ga oteli i pretukli suparnički reperi povezani sa stokholmskom kriminalnom grupom. Nekoliko ljudi, uključujući Yasina Byna, još jednog od najuspješnijih švedskih repera, dobilo je zatvorske kazne zbog svoje uloge u otmici. Iako im plan o otmici na kraju nije uspio, Einar je bio pretučen, opljačkan, ucjenjivan i fotografiran u ponižavajućim uvjetima.

Švedska već godinama trpi nasilje bandi, te su od jedne od najnižih stopa kriminala u Europi stigli do jedne od najviših u posljednja dva desetljeća.

VIDEO: Sanja Doležal otkrila je li joj draža 'Košulja plava' ili 'Za dobra stara vremena' 

 

Ključne riječi

Komentara 1

IK
Ikonoklast
20:00 22.10.2021.

Jadni mi, kod nas niko ne zeli doc i ostat pa smo liseni benefita kao Svedjani. Mirovni studiji i Pater i Syrius moraju raditi da ih sto vise dovedu sa istoka. Kad kasnije ubiju u St ili Zg nekoga ko ovog mladog momka onda ne osjecaju nikakvu odgovornost, naprotiv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije