Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova u obitelji

U samo pola godine dobili drugo dijete! Poznati putopisac i njegova supruga postali roditelji

Foto: Facebook
1/5
04.04.2024.
u 21:40

Putopisac i njegova supruga Anđela u samo nekoliko mjesei po drugi put su postali roditelji, a Rostuhar se povodom toga oglasio na Facebooku.

Poznati hrvatski pustolov Davor Rostuhar (42) i njegova supruga Anđela prije nekoliko dana postali su roditelji svojeg prvog biološkog djeteta. Radosna vijest stigla je samo nekoliko mjeseci nakon što je par posvojio djevojčicu Reu. Rostuhar je ovaj bitan događaj odlučio podijeliti sa prijateljima i pratiteljima na društvenoj mreži Facebook. 

- Jedno veliko putovanje je gotovo. Drugo, još veće upravo počinje! - napisao je ponosni otac, pa u komentarima otkrio: - Kad se mama rodila dan prije Božića, kad će dijete nego dan prije Uskrsa! - stoji uz fotografiju Davora i Anđele dok nasmijani poziraju s novim članom obitelji. Oduševljeni pratitelji obasipali su ih komplimentima i porukama podrške.

 

- "Čestitam od srca , uživajte roditelji , prava avantura upravo počinje", "Želim bebi, roditeljima i sestrici puno zdravlja i lijepih putovanja", "Ajme divno! Čestitam mami i tati po drugi put!!", "Simbolika je tu i neka im donese puno dobroga zajedno sa tobom na vašim zanimljivim životnim putevima… neka bude dobrog zdravlja, radosti, ljubavi i puno lijepih iskustava koja će obogaćivati vaš život … Čestitam od srca" - pisali su ljudi u komentarima. 

Rostuhar je najpoznatiji po svojim živopisnim putovanjima, na osnovu kojih je napisao nekoliko knjiga poput "U zemlji zmaja" i "Polarni san", a uz knjigu "Ljubav oko svijeta" sa suprugom Anđelom je napravio i istoimeni film nakon što su kroz godinu dana proputovali 30 država na svim kontinentima i tijekom puta napravili 120 intervjua sa ljudima iz najrazličitijih kultura, od nomadskih lovaca i sakupljača do holivudskih celebrityja, a sve s ciljem otkrivanja što za njih znači ljubav.

Galerija: Robert i Anica Kovač

1/48

Davor i Anđela vjenčali su se 2018. godine, a nakon vjenčanja bili su na medenom mjesecu koji je trajao 365 dana. U jednom od svojih blogova gdje je Davor bilježio doživljaje otkrio je i neobičan zahtjev koji su supruga i on stavili pred uzvanike na dan vjenčanja. Naime, tražili su ih da u jednu knjigu upišu savjete kako izbjeći rastavu. Supružnici su se na medeni mjesec uputili 1. siječnja 2019. godine sa zagrebačkog glavnog kolodvora prema Parizu, a uspjeli su obići svih pet naseljenih kontinenata u potrazi za autentičnim ljubavnim pričama

Podsjetimo, putopisac je prije otprilike pola godine na Facebooku otkrio da je u obitelj stigla prva prinova: - Dragi ljudi, vrijeme je da podijelim s vama lijepu vijest - točnije dvije! Anđela i ja postali smo roditelji! Posvojili smo jednu malu super bebu! I čekamo još jednu! Whaaaaaaaat!?!?! - napisao je novopečeni otac, pa nastavio:

Vezani članci:

-Tri i pol godine pokušavali smo postati roditelji. Prolazili smo kroz sve korake kako bismo postali kandidati za posvajanje. I prošli smo kroz pet pokušaja potpomognute oplodnje. Koliko te to izmori i izmoždi, teško je opisati. Ženama to i fizički ostavi danak na tijelu, a na sve utječe psihički. Već smo se mirili s opcijom da nećemo imati biološku djecu. Ali nismo odustajali, i eto, napokon je upalilo. A kad te krene, sreća se lijepi na sreću! Vrlo brzo nakon što je test za trudnoću bio prvi put pozitivan - dobili smo i prvi poziv od jednog ureda socijalne skrbi u kojem su nam ponudili mogućnost da posvojimo jednu malu bebu - rekao je.

- Iako smo znali da je druga beba na putu, i da će biti iznimno teško sad odjednom postati full-time roditelji, nismo mogli propustiti takvu priliku - kaže i  otkriva da su on i supruga oduvijek željeli jedno biološko i jedno posvojeno dijete, a želja im se napokon ostvarila.

Video: William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:06 05.04.2024.

Taj i onaj Veličan su mi najgora vrsta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije