Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuno iskreno

Glumica se bori s teškom dijagnozom, a dobila je još jednu užasnu vijest od doktora: Ne mogu se ni tuširati

Foto: Profimedia
1/10
04.04.2024.
u 09:00

Naime, u novoj epizodi svog podcasta 'MeSsy' rekla je da se više ne može ni tuširati.  - Bit ću iskrena. Moram kupiti dionice u brendu koji proizvodi vlažne maramice jer se nisam uspjela otuširati tri tjedna, rekla je glumici Jamie-Lynn Sigler, najpoznatijoj po ulozi Meadow u 'Sopranosima' koja se bori s istom dijagnozom. Rekla je kako ne može stajati da bi se otuširala, a u tušu joj je ugrađena samo mala klupica.

Američka glumica Christina Applegate, najpoznatija po ulogama u serijama "Bračne vode" i "Mrtav za mene", boluje od multiple skleroze i kako kaže, trenutačno je jako loše. Naime, u novoj epizodi svog podcasta 'MeSsy' rekla je da se više ne može ni tuširati. 
- Bit ću iskrena. Moram kupiti dionice u brendu koji proizvodi vlažne maramice jer se nisam uspjela otuširati tri tjedna, rekla je kolegici Jamie-Lynn Sigler, glumici najpoznatijoj po ulozi Meadow u 'Sopranosima' koja se bori s istom dijagnozom. Rekla je kako ne može stajati da bi se otuširala, a u tušu joj je ugrađena samo mala klupica. 

- Imam tako malu klupicu, a moja stražnjica je tako velika ovih dana da uopće na nju ne mogu sjesti. Ako probam, samo skliznem, pa se moram oprati vlažnim maramicama - objasnila je. Naglasila je da misli da te vlažne maramice baš i ne pomažu

- Jako smrdim. Užasno je. Hvala Bogu na tome što sam uvijek sama tako da me nitko ne može pomirisati osim moje kćeri. 
Prije nekoliko dana je otkrila kako ima 30 lezija na mozgu koje doktori povezuju s multiplom sklerozom. Najveća joj se nalazi točno iza desnog oka i zbog toga ima teške bolove. 

Ranije je gostovala je u emisiji "Good Morning America". Ovo je bio prvi intervju glumice ispred kamera nakon što je otkrila da boluje od multiple skleroze.

VEZANI ČLANCI:

 

 

- Osjećam se kao da živim u paklu - rekla je Applegate voditeljici Robin Roberts. - Nisam puno vani pa je ovo malo teško, samo za moj organizam. Ali naravno, podrška je prekrasna i stvarno sam zahvalna - dodala je. Glumica je 2021. godine otkrila da boluje od teške bolesti, a nakon dijagnoze kazala je da joj je život "je**no s**nje".

- Nikada se neću probuditi i reći: 'Ovo je super'. Samo ću ti to reći. To se neće dogoditi. Probudim se i podsjećam se na to svaki dan. Ali možda dođe trenutak kada funkcioniram malo bolje. Trenutno sam u izolaciji, tako se nosim s time da ne idem nigdje jer stvarno to ni ne želim. Teško je - nastavila je glumica o životu s teškom dijagnozom.
U siječnju ove godine pojavila se kao prezenterica na Emmyjima. Nakon što se Applegate pojavila na pozornici, publika se dignula na noge i nagradila je velikim pljeskom. Glumica je bila ganuta podrškom pa se rasplakala na pozornici i zahvalila svima na podršci.

GALERIJA Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

Spomenula je i to pojavljivanje u javnosti, ali i priznala da ga se gotovo i ne sjeća. - Ljudi su mi govorili da sam bila tako smiješna, a ja sam im rekla da ni ne znam što sam govorila. Ne znam što sam radila. Toliko sam se uplašila da više nisam ni znala što se događa. Osjećala sam se stvarno voljeno i to je bila lijepa stvar - priznala je voditeljici. 
Applegate je rekla kako se bez štapa ne može puno kretati. Tada se sjetila svoje, vjerojatno, posljednje uloge. - Jen Harding je taj lik koji će, vrlo vjerojatno biti posljednji koji ću glumiti. S mojom bolešću ne znam koliko sam sposobna. Ali ovo je bio dar. Ovo mi je bio dar – kazala je. Otkrila je i da joj je rad na Netflixovoj seriji pomogao da postane svjesna svojih granica i mogućnosti. 

– Ako bih ih nazvala ujutro i rekla: "Društvo, ne mogu sići niza stube", odgovorili bi: "U redu! Nećemo danas. Radit ćemo druge stvari." Netflix nam je čak dopustio da napravimo pauzu od nekoliko mjeseci kako bih se mogla pribrati nakon dijagnoze i krenuti na liječenje – istaknula je Christina koja već razmišlja o prelasku na neke druge poslove u Hollywoodu koje bi mogla lakše obavljati zbog svog zdravstvenog stanja. 

VIDEO William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije