Naslovnica Showbiz Clubbing

Tvoj pjeva o 'Tvojoj' u taktu i ritmovima otkucaja srca

“Pjesma je posveta. Pisana je u taktu i ritmovima otkucaja srca, nimalo slučajno. Direktnije od toga ne može, a sve ostalo je u instrumentalu i stihovima, pa tko voli…” rekao je Jurkas.
23. travnja 2018. u 11:16 0 komentara 139 prikaza
Tvoj
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/5

Tvoj je autorski projekt na domaćoj glazbenoj sceni izvođača koji se predstavlja pjesmom i videospotom “Tvoja (Što očekujem od tebe)”, a koja je specifična po tome jer je nastala u taktovima i ritmu otkucaja srca. Radi se o singlu koja najavljuje solo album te soundtrack nadolazećeg igranog filma “Do kraja smrti”. 

Jurkas Viskovi Trio JURKAS VISKOVIĆ TRIO Suradnja puna povjerenja i slobode
 
Pjesmu „Tvoja (Što očekujem od tebe)“ autorski potpisuju Anđelo Jurkas i Hrvoje Marjanović, autor stihova je Jurkas, produkciju su radili glasoviti domaći producenti Hrvoje Marjanović (Krankšvester, General Woo, Tram 11) i Konrad Mulvaj (Overflow, Ohnokono, Sara Renar) dok su je aranžerski zajedno uobličili Marjanović, Mulvaj i Jurkas.

“Pjesma je posveta. Pisana je u taktu i ritmovima otkucaja srca, nimalo slučajno. Direktnije od toga ne može, a sve ostalo je u instrumentalu i stihovima, pa tko voli…” rekao je Jurkas.

Video spot je nastao iz kadrova domaćeg igranog filma “Do kraja smrti” (2018.) koji je trenutno u postprodukciji i čija se festivalska kino pretpremijera očekuje na ljeto. Radi se o filmu mozaične strukture priča i križaljki isprepletenih ljudskih odnosa pri pokušaju zatvaranja kruga u potrazi za ljubavlju, srećom, opraštanjem i značenju floskule "i živjeli su sretno do kraja života".

U filmu nastupa mnoštvo sjajnih domaćih i regionalnih glumaca, Leon Lučev, Judita Franković, Nikša Butijer, Mislav Čavajda, Nera Stipičević, Luka Dragić, Lana Gojak, Borko Perić, Tara Rosandić, Jelena Veljača, Bojana Gregorić Vejzović, Marinko Prga, Kristina Kika Jovanović, Lucija H. Kajić, Ana Marija Percaić, Klara Mucci i drugi. Kritičari koji su imali pretpremijerno prilike vidjeti prvu verziju nazivaju ga “trijumfom ljudskog, nježnosti i feelgooda” uspoređujući ga s djelima „Short Cuts“ Roberta Alotmana, „Love Actually“ Richarda Curtisa, te „Magnolijom“ PT Andersona. Montažu kadrova je radio Ivan Neff.

Happy End HAPPY END Završeno snimanje novog Jurkasovog filma o balkanskom mentalitetu Fuck Off I love YOu FUCK OFF I LOVE YOU Pogledajte najavu za novi film Anđela Jurkasa s impresivnom glumačkom ekipom Happy End HAPPY END Anđelo Jurkas snima treći film u dvije godine
Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.