Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova ruža

TV osoba godine Mojmira Pastorčić: Izazovno je i teško raditi RTL Direkt, a nagrade te uvijek iznenade

Zagreb: Dobitnici medijske nagrade Večernjakova ruža
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/10
25.03.2023.
u 11:00

Voditeljica i urednica RTL Direkta nakon uručenja nagrade priznala je da ju nije očekivala i da je bila uvjerena da će ista pripasti u ruke Roberta Knjaza koji je također bio nominiran.

U kategoriji TV osoba godine Večernjakovu ružu je osvojila Mojmira Pastorčić. Voditeljica i urednica RTL Direkta nakon uručenja nagrade priznala je da ju nije očekivala i da je bila uvjerena da će ista pripasti u ruke Roberta Knjaza koji je također bio nominiran. Odmah nakon što je preuzela nagradu Mojmira Pastorčić otkrila je prve dojmove nakon osvajanja još jedne Ruže. 

Mojmira, svaki put kada ste nominirani ili RTL Direkt ili vi uvijek neka nagrada završi u vašim rukama...Jeste li očekivali nagradu?

Apsolutno nisam, očekivala sam da će Robert Knjaz dobiti nagradu jer mi se čini da je on taj najbolji lik ikada na televiziji tako da nisam očekivala i pogrešna je percepcija da kad si nominiran da uvijek misliš da ćeš pobijediti bez obzira na to što smo mi već dobili dosta nagrada. Uvijek je lijepo i uvijek se iznova iznenadiš.

Preuzeli ste palicu od Šprajca i konačno ste zasjeli i u uredničkoj i na voditeljskoj funkciji. Imate li sad osjećaj veće odgovornosti? Je li vam sad teže?

Zaboravila sam već koliko sam emisija do sad vodila, to je jako puno posla od ponedjeljka do četvrtka. Svaki dan bez obzira na to kako si raspoložen, jesi li bolestan ili nisi, emisija se uvijek emitira. Je, istina, teško je, izazovno je, ali volim to raditi. Mislim da radimo emisiju koja je drugačija od drugih, koju gledatelji prepoznaju kao nešto originalno i zapravo sam sretna što imam priliku da to mogu raditi. 

Nedavno ste bili tema društvenih mreža zbog izraza na licu u jednoj emisiji tijekom intervjua s bivšom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović. Neki su vas čak usporedili s gmazovima...

Bilo je svega, da sam reptil, da imam tikove, da imam Touretteov sindrom. Svašta je bilo... Ali to je taj jedan trenutak kad ideš uživo i razgovaraš uživo sa sugovornikom i nemaš načina da pokažeš nekome da nešto ne valja. Jednostavno, taj je izraz lica postao viralan. To je nevjerojatno. Možeš napraviti tisuću stvari koje su super, ali jedna greška se pamti. 

Nakon zaslužene Ruže idete na zasluženi odmor... 

Ajme meni, ne mogu dočekat! Dva tjedna me nitko ne može zvati i ništa pitati, neće biti ni nikakvih komentara. Mijenjat će me kolegica Damira Gregoret koja je sjajna, koja još nikad nije vodila RTL Direkt. Mislim da će to biti odlično, a i meni će biti odlično jer ću malo odmoriti od svega i neću pratiti što se događa. 

Vidimo se iduće godine na novoj dodjeli Večernjakove ruže...

Hvala, i hvala puno na ovoj nagradi svima koji su za mene glasali, a i onima koji nisu. 

Više detalja s dodjele pogledajte u našoj galeriji.

Zagreb: Dobitnici medijske nagrade Večernjakova ruža
1/350

Komentara 2

Avatar Jopa
Jopa
14:04 25.03.2023.

Pastorka Mojmirčić sa šarene TV..

KA
kažemja
13:21 25.03.2023.

Iskreno,ja sam očekivao da će Mojmira dobiti tu nagradu.Jednostavno ju je zaslužila .Bravo Mojmira!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije