Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THRILL BLUES FESTIVAL

Trilj će biti domaćin pravog glazbenog, ali i gurmanskog spektakla

Thrill Blues festival
Foto: PR FOTO
08.07.2017.
u 20:11

Uz nastup Erica Sardinasa valja izdvojiti i pripremu žaba na 1000 načina, te inovaciju "Frogs to go"

Prvo izdanje Thrill Blues Festivala, koje će se u Trilju održati 14. srpnja bit će pravi glazbeni, ali i gurmanski spektakl. Kako je na današnjoj konferenciji za novinare u Splitu najavila Andriana Ivković, direktorica Turističke zajednice Trilja, program će trajati cijeli dan.

- Iznimna nam je  čast da upravo Grad Trilj bude domaćin ovako jednom festivalu. Cjelodnevni program započinje radionicama za djecu ''Blues at school", koje predvodi Boris Hrepić. U popodnevnim satima posjetitelji će imati priliku probati specijalitete triljskog kraja, a na taj način Grad Trilj će opravdati titulu ''gastronomske meke''. Prije samog otvaranja festivala, u gradskom kinu prikazat će se dokumentarni film Borisa Hrepića o povijesti bluesa, sniman u Memphisu. To će biti uvod u ono što slijedi već od 18:30, a to je svečano otvaranje ''Thrill Blues Festivala''. Nastupaju: Dbluz, Ozone, Light Under The Black Mountain, Hal, Sunnysiders i na kraju večeri poznata svjetska blues zvijezda Eric Sardinas i njegov bend Big Motor - najavila je Ivković.

Zanimljivo je i da će ugostitelji taj dan u ponudi osim žaba na 1000 načina nuditi i "Frogs to go", pravu inovaciju načina kako servirati žabe.

Prema Trilju će iz Splita voziti i besplatne autobusne linije, a nakon festivala nazad će voziti dvije linije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije