Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
saša broz

Titova unuka javila se iz Beča i otkrila tajnu svog mladolikog izgleda: 'Mislim da je genetika'

Saša Broz
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/10
23.08.2023.
u 15:52

Redateljica Saša Broz na društvenim mrežama se javila iz Beča te odgovorila na pitanja pratitelja koji su joj pisali komplimente.

Redateljica i unuka Josipa Broza Tita, Saša Broz (54), javila se na svojim društvenim mrežama i otkrila gdje je otputovala. Prvo je pozirala u Beču te je nosila crni outfit koji se sastojao do hlače i topa.

- 'Beč je grad mojih snova', rekao je Mozart. P.S. i mojih isto - napisala je pored fotografija te zaradila komplimente.

- To i ja kažem, koliko god voljela Italiju. Saša, otkrij nam tajnu kako postižeš da izgledaš sve mlađa... što se tiče ljepote, ti si uvijek prekrasna - komentirala je jedna pratiteljica, a Saša joj je odgovorila: 

- Hvala draga… mislim da je genetika u pitanju jer zaista ne radim ništa posebno - napisala je.

Zatim je objavila i fotografije iz Bratislave. Tamo je pozirala u trapericama i bijeloj majici. Fotke joj je komentirala i njezina kći Sara Haas koja je scenografkinja, a njih dvije surađuju i poslovno. Posljednji zajednički projekt im je predstava ‘Slučajni susret u sex-shopu’ čija je premijera bila u veljači ove godine. 

Saša je ovo proljeće podijelila fotografije s kćeri na kojima su obje bile odjevene u crno. 

- Kroz sve oluje zajedno - stoji u opisu objave.

VEZANI ČLANCI

Saša se nešto ranije na društvenim mrežama javila i posebnim povodom. Naime, tada je podijelila fotografiju s bratom Andrejem te povodom njegovog rođendana napisala:

- 50 godina stalo je u treptaj oka… Uspješan, pametan, duhovit i skroman. Rekla bih dobri geni, Andrej. Volim te do neba i natrag. 

VIDEO Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu

 

Ključne riječi

Komentara 21

PO
Poletarac101
16:14 23.08.2023.

Aaaa od kud ste nju sam izvadili ??Kak se samo sjetite ?

NE
neutrin0
16:14 23.08.2023.

Prije da je tajna ona narodna "Nije se nikad pretrgla od posla". Ako je genetika u pitanju onda eventualno vampirizam... No ja mislim da je ipak ovo prvo posrijedi.

LU
Ludwik
16:34 23.08.2023.

Dotakli ste civilizacijsko dno! Na Europski dan sjećanjana na żrtve totalitarnih režima donosite članak o spodobi koja veliča svoga djeda, najmasovnijeg i najbestijalnijeg masovnog ubojicu u čitavoj hrvatskoj povijesti!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije