Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima jednu manu

The Sun se raspisao o Nives Celzijus jer joj je za oko zapeo ovaj nogometaš

Nives Celzijus
Foto: Instagram
1/8
06.07.2018.
u 08:40

Nives je za The Sun rekla kako joj je najzgodniji igrač Ruben Loftus - Cheek, ali malo je premlad za nju...

Nives Celzijus privukla je pažnju britanskih medija objavama na Instagramu koje su posvećene Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, a pjevačica ih je zaintrigirala objavom o britanskom reprezentativcu Rubenu Loftusu – Cheeku.

The Sun tako piše kako je bivši Playboy model i bivša supruga nogometaša Dine Drpića za njihova reprezentativca rekla kako je najzgodniji igrač prvenstva. Nives je poručila kako je 22-godišnji Ruben ipak malo premlad za nju, a za The Sun osvrnula se i na igru Engleske.

 

 

O nogometu, vatrenima i mom novom decku 😉 @thesun #interview #thesun #wag #croatia

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

– Uživam gledati Englesku. Primijetila sam Rubena još prije početka prvenstva i bila je to ljubav na prvi pogled i zato sam odlučila da će  Engleska biti moj favorit – izjavila je za The Sun i o Rubenu rekla sljedeće:

– On je najslađi igraš prvenstva, i jedina mana mu je što je premlad. Radim na tome da si nađem zgodnog, duhovitog i pametnog dečka sportaša. Bilo bi lijepo gledati Hrvatsku i Englesku u finalu.

The Sun piše kako su Nives i Dino bili prozvani njemačkim Davidom i Victoriom Beckham dok je Dino igrao u Bundesligi.
– Ta usporedba velik je i kompliment, ali nažalost nismo tako uspješni niti bogati kao oni. Beckhamovi su divan par pa je čast kada te uspoređuju s njima, barem na temelju fizičkog izgleda. No, moram naglasiti, sve na meni je prirodno – rekla je Nives.

Nives je izazovnim outfitima dala podršku našim reprezentativcima i rekla je kako se uvijek trudi osmisliti kreativan način na koji će dati podršku našim nogometašima i nada se da im se to sviđa. 

Nives Celzijus
1/29

Komentara 9

LU
Lujo123
09:27 06.07.2018.

kao pripadniku ljudskog roda sram me je čak i gledati ovu nemoralnu spodobu. Pitanje: Zakaj na svim slikama skriva noge ispod koljena - izgleda kak se tu neda niš napraviti s silikonima! Neukusno, dosadno, prešlo svaku mjeru!

DU
Deleted user
09:41 06.07.2018.

Nogometaš i ljepotica je neki klasični žanr, u mnogim državama svijeta gdje je popularan nogomet. Ali malo njih sposobno "žonglirat" cijelu nogometnu momčad, e to nema nitko osim nas Hrvata. Sjetite se onih snimki koje imala samoborska skijašica u svom mobitelu - štap udara po vodi i samo se mijenjaju i ulaze oni s "klupe"...

DU
Deleted user
13:55 06.07.2018.

Ja ne vjerujemo da se sa takve dvije sise može prehraniti dijecu i ex muža kolpunzivnog kockara. Mora tu biti i neki tajni sponzor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije