Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADILA FANOVE

Maja Šuput promijenila imidž: 'Ti si hrvatska Karleuša!'

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/5
05.07.2018.
u 14:38

Maja je ugradila plave ekstenzije, na radost brojnih obožavatelja koji su joj to predlagali.

Pjevačica Maja Šuput iznenadila je pratitelje na Instagramu imidžem koji ima na snimanju nove sezone Supertalenta u kojem je ponovno članica žirija. Maja je ugradila plave ekstenzije, na radost brojnih obožavatelja koji su joj to predlagali.

- Napokon si skontala da bez duge kose žena nije ženstvena! Super fotka - napisala joj je jedna obožavateljica. Ubrzo su uslijedile i usporedbe pa su mnogi pronašli sličnost s reality zvijezdom Kim Kardashian, a bilo je i onih koje je podsjetila na srpsku pop zvijezdu Jelenu Karleušu.

- Ti si hrvatska Karleuša - napisao joj je jedan pratitelj.

Maja Šuput
1/15

Komentara 13

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
15:19 05.07.2018.

ODVRATNO!!! BLJJJUUUVVV!!! Prije je bila tako sexy,napeta,vrckava,slatka,ma diže mi se na ta sječanja kakva je bila prije 10 godina a sada ako mi je dignut spusti se na ovako nešto!

BU
Budak
14:42 05.07.2018.

Taman za svoju publiku ...

JA
jah
15:42 05.07.2018.

nekad je bila simpatična i izgledala normalno, sad prati modu botoksiranih plastičnih strašila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije