Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSLAVILA 18. ROĐENDAN

Kći Ene Begović postala je punoljetna i sve više sliči mami

Foto: Facebook
1/4
03.07.2018.
u 17:26

Ponosni tata Josip Radeljak-Dikan, objavio je na Facebooku fotografije svoje nasljednice i rođendanskog slavlja u povodu njena 18. rođendana na kojem je pjevao Mladen Grdović

Lana Radeljak, kći neprežaljene velikanke hrvatskog glumišta Ene Begović, 1. srpnja postala je punoljetna. Prekrasna Lana neodoljivo podsjeća na pokojnu mamu koja je poginula 15. kolovoza 2000., kada je njena kći bila stara samo mjesec i pol.

Ponosni tata Josip Radeljak-Dikan objavio je na Facebooku fotografije svoje nasljednice i rođendanskog slavlja u povodu njena 18. rođendana.

Na Laninoj rođendanskoj zabavi pjevao je Mladen Grdović, a kako je napisao Radeljak, obojica su pila samo vodu.

Lani je rođendan čestitala i teta Mia Begović, koja je objavila fotografiju iz rodilišta na kojoj drži tek rođenu nećakinju.

– Prije 18 godina primila sam u naručje ovo dragocjeno čudo – našu Lanu . . . prekrasnu, divnu, mirišljavu, maznu . . . i kako onda tako i danas zauvijek povezane, ljubavlju iznad ljubavi. Sretan ti rođendan – napisala je teta Mia Begović.

1/14

Komentara 44

SJ
Sve je uzalud
04:22 04.07.2018.

........sve zene koje su bile pored njega su patile i unistio ih je ........kad za to dođe vrijeme.....

DU
Deleted user
22:39 03.07.2018.

Samo da joj sada otac ne smjesti nekog svog vršnjaka.

NA
navrhbrda
09:47 04.07.2018.

hahah, ova rodjendanska festa vise slici na sprovod neko na proslavu 18. rodjendana! fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije