Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAŽNO OPTUŽENA

Taksist se ispričao Naomi zbog lažne optužbe za napad

naomi
Pixsell
05.03.2010.
u 16:45

Taksist iz New Yorka Miodrag Mejdina povukao je svoje prijašnje tvrdnje te priznao kako je pretjerao te da je cijeli incident postao prenapuhan.

Nakon što je 2006. bacila mobitel na svoju čistačicu, a 2007. vrijeđala dvojicu policajaca na Heathrowu, malo tko je posumnjao da nove optužbe prema kojima je supermodel Naomi Campbell nedavno napala i vrijeđala svog vozača nisu istinite.

No taksist iz New Yorka Miodrag Mejdina povukao je svoje prijašnje tvrdnje te priznao kako je pretjerao te da je cijeli incident postao prenapuhan. Vozač se čak ispričao Naomi te izjavio da je neće tužiti. O slučaju se oglasila i slavna manekenka koja je prihvatila Mejdininu ispriku.

-  Trudila sam se ispraviti svoje prijašnje ponašanje i neću biti talac svoje prošlosti. Danas se pokušavam odnositi prema svakome s poštovanjem - piše u Naominu priopćenju za javnost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije