Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
boravila u Milanu

Supruga Dinamovca nakon sumnji na korona virus: 'Samoinicijativno sam otišla u bolnicu'

Foto: Instagram
1/7
25.02.2020.
u 20:40

Leyla Hajrović oglasila se nakon što je u javnost procurila informacija kako su ona i suprug u karanteni zbog sumnje na korona virus zbog njezina nedavnog borakva u Milanu.

Nakon što je zabilježen prvi slučaj korona virusa u Hrvatskoj je zavladala panika. U utorak poslijepodne pojavila se informacija da je zbog sumnji na korona virus u kućnoj karanteni i Dinmovac Izet Hajrović čija je supruga Leyla nedavno boravila u Milanu u kojem je navodno zaražen i oboljeli mladić iz Hrvatske. O svemu se sada oglasila i gospođa Hajrović na svom Instagramu i demantirala glasine o kućnoj karanteni.

1/7

- Hvala svima koji su zabrinuti za moje zdravlje. Bila sam tijekom vikenda jednu noć u Milanu, a nakon što sam se vratila u Zagreb samoinicijativno sam otišla u kliniku kako bih se podvrgnula testiranju s obzirom na to da je u tom djelu sve više zaraženih korona virusom. Ovim putem vas obavještavam da je sve super, da se odlično osjećam i da nemam nikakve simptome koji bi me podvrgnuli daljnjem liječenju ili kućnoj karanteni. Bit ću pod kontrolom epidemiologa kojem sam se javila prema naputku iz bolnice dr. Fran Mihaljević - napisala je Leyla koja je u Milanu bila na reviji Philipa Pleina u društvu prijateljice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#MFW2020 thank you @philippplein for having us⚡️ #NOLIMIT$

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) on

Podsjetimo, o istom se slučaju oglasio i NK Dinamo. - Po saznanju kako je supruga jednog od igrača prve momčadi GNK Dinamo tijekom vikenda boravila u Milanu u Italiji, liječnička služba preventivno je djelovala i uputila igrača i njegovu suprugu u bolnicu Fran Mihaljević. S obzirom na to da osobe ne pokazuju simptome zaraze koronavirusom, trenutno nisu provedena nikakva testiranja već su osobe upućene u kućnu karantenu čije trajanje ovisi o nadzoru i procjeni epidemiologa. Svim igračima upućena je preporuka izbjegavanja i odgode putovanja u pokrajine zahvaćene virusom - poručili su iz Dinama.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 

Ključne riječi

Komentara 2

NE
Neretva93
20:59 25.02.2020.

Pa rano ti je za virus,tribaš se javit za 14 dana pa ćemo onda vidit.

AL
AlanFord
21:34 25.02.2020.

Uopce me ne zanima bosanska sponzorusa....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije