Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožavatelji šokirani

Supruga Dinamovca pokazala gnjusnu poruku koju je dobila od pratiteljice

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/5
11.01.2020.
u 15:10

Mnogi obožavatelji ostali su šokirani sadržajem uvredljivog komentara koji je pratiteljica ostavila Leyli Hajrović.

Influencerica i supruga Dinamovog nogometaša Izeta Hajrovića, Leyla na društvenim mrežama je objavila poruku pratiteljice koja ju je uzrujala.

Mnogi obožavatelji ostali su šokirani sadržajem uvredljivog komentara. 

- Koja si ti jadnica. Bolje rodi dijete, ćurko bolesna, seljanko - napisala je pratiteljica, a Leyla joj je na svojem Instastoryju i odgovorila.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Primitivizam. Kao što sam već jednom rekla, to samo kod nas ima... Zamislite da ovo neko napiše nekome tko ne može imati dijete. Hvala Bogu, zdrava sam, ali dotična gospođa u zrelim godinama bi trebala hitno razmisliti o svom ponašanju. Umjesto da bude primjer mladima, samo pokazuje da danas respekt, poštovanje, kultura i te stvari očigledno ne postoje. Žalosno - napisala je Hajrović.

Snimila je i videoporuku te svojim obožavateljima poručila kako se ne smiju uzrujavati oko takvih komentara. 

- Mene to stvarno ne dira. Uđe na jedno uho i izađe na drugo, ali nekad vam želim pokazati kakve poruke dobiva. Želim vam pokazati kakvi ljudi postoje. Nisam ja jedina. Takvo razmišljanje i ponašanje nije nimalo u redu. Svi si uzimaju za pravo da šalju svakakve poruke - kajala je influencerica.

Komentara 20

BE
berija
15:19 11.01.2020.

Influencerica? Na koga ona može utjecati? Besposličarka koja misli da je bitna zato što napiše par besmislica.

HR
Hrabraja
15:42 11.01.2020.

Infuenserica, po čemu. Niti skole, niti znanja, samo oblaci sebe i tog svoga Hajru u skupe krpe dok ne bankrotiraju kao vecina nogometaša

Avatar budala
budala
17:11 11.01.2020.

I ovo je vijest dana?! U trernutku otvaranja ovog clanka ova vijest se nalazi na samom vrhu vecernjeg. Na sto su spale ove novine?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije